7.3
6.8

1 2 3 ouder »

marlies6 marlies6 21 maart 2012

Altijd is het heel druk in de Branding. Dit zegt op zich al veel goeds. De keuze die je hebt om zelf je rijsttafel samen te stellen is uniek. Kippenlevertjes, inkvis, tahoe met petehbonen. Kies maar uit. De sfeer is informeel, vriendelijk en alternatief. De Branding is altijd een plek om"thuis" te komen en het eten heeft mij geen enkele keer teleurgesteld, de sfeer en de bediening ook niet. Indonesischis mijn favoriete cuisine en de Branding mijn favoriete, niet te evenaren, Indonesisch restaurant. Vergeet niet te reserveren!

marleen5 marleen5 14 februari 2012

Kom al 27 jaar bij de Branding..en echt..het blijft mijn favoriete restaurant..
Constant goede kwaliteit, en niet zeuren of het nu wel of niet authentiek indonesisch is. Ook daarin heb je verscheidene keukens !
Vriendelijke bediening door Vader en Zoon die soms met momenten worden ondersteund door een externe kracht. Kortom, een familiebedrijf. Ma kookt in de keuken.
Van mij krijgt het restaurant een 10 !!!

rojola rojola 29 januari 2012

Deze review is gebaseerd op drie gerechten, een vegetarisch (zelf samengesteld) gerecht, een bami ramus schotel en een inktvis gerecht. De smaak van alle drie de gerechten had volgens ons weinig met de Indonesische keuken te maken. Vrij smakeloos. De bedienig was vrij ongeinteresseerd. Al met al een gemiste kans, want uit eten gaan in Maastricht zou een feest moeten zijn hadden we begrepen.

B55 B55 6 januari 2012

Ik had een bami goreng besteld, met als voorgerecht gevuld deeg (halve maantjes). Het voorgerecht kreeg ik niet, werd gewoon vergeten. En de bami goreng was ongelofelijk zout, zodat ik niet echt goed heb kunnen proeven hoe die smaakte. Mijn tafelgenoten hadden vegetarische gerechten en zij waren daar redelijk tevreden over, niet echt enthousiast. Al met al vond ik het een tegenvaller. Goed, de prijs van 20 euro per persoon is niet hoog, maar ook voor 20 euro mag dan wel iets meer verwacht worden. Ik ga uiteten om me te laten verrassen met iets dat ik thuis niet kan eten. Dat was zeker niet het geval. De bediening was ook niet super. Er kwam in elk geval niemand langs om te vragen of alles naar wens was. Als dat gebeurd zou zijn, zou ik de nodige opmerkingen hebben geplaatst (terwijl ik toch echt niet een kritisch iemand ben die altijd wel iets aan te merken heeft). Jammer, jammer. Die zien me voorlopig niet meer terug.

loekie loekie 31 december 2011

Gisteren weer eens bij de Branding gegeten. De kip Roti geprobeerd, deze was heerlijk. De drie Indische gerechtjes waren ook goed, al was de rundersmoor erg zout deze keer.
Wat echter een verschrikking was, was de (nieuwe?) jongen in de bediening. Wat een vreselijk stuk chagrijn zeg! Liep met overduidelijke zuchtende tegenzin rond en was zeer bekwaam in het negeren van klanten die van ellende maar opstonden om aan de bar hun drankje te bestellen.
Wat eten betreft, lekker en niet duur, altijd gezellig zitten. Maar als dit onaangenaam heerschap er blijft werken betwijfel ik of ik hier nog ga eten.

guus1956 guus1956 30 december 2011

voor mensen die geen kennis hebben van indonesisch eten is het mogelijk dat zij het goed vinden, voor mensen die bekent zijn met de indonesische keuken is het ronduit slecht. Geen enkel gerecht heeft de "touch"( wordt niet met verse kruiden gewerkt) het is gewoon knap hoe je geen enkel gerecht de juiste smaak kan geven. Als je komt als het druk is ( zoals wij) dan ben je wel een paar uur onder de pannen. jammer.....maar ik ga er niet meer uit eten.

zusjev zusjev 25 december 2011

Alleen de pangsit smaakte goed. Mijn gado gado bestond voornamelijk uit kroepoek en een saus met veel te veel pindakaas er in. Moesten bijna 1,5 uur wachten op het hoofdgerecht. Verder zaten we pal voor de toiletten. Dit was ons eerste en tevens laatste bezoek.

Fedde- Fedde- 28 november 2011

Omdat ik een dag alleen in Maastricht moest zijn moest ik uiteraard ook alleen eten. Voor de lange reis naar de Randstad had ik mij wat meer gegund dan een snack.
Als vegetariër voelde ik mij afgelopen donderdag dan ook zeer welkom! Ik koos een eenvoudige gado gado met gele rijst. Normaalgesproken houd ik erg van heet eten en ben geneigd de pot sambal leeg te kiepen. Echter deze rijst & gado gado was zó lekker en subtiel gekruid, dat ik niets heb toegevoegd!
Bovendien was de bediening erg vriendelijk en snel. Bovendien is de keus voor vegetariërs riant en afwisselend. Ook kun je hier zonder bezwaar alleen eten. En... het was zeer goedkoop!
Als we weer 's in Maastricht zijn komen we zeker weer, maar dan met meer!

Marccin Marccin 21 april 2011

Gewoon lekker eten, en niet duur.

TJ2233 TJ2233 3 september 2010

Ik heb hier tweemaal gegeten. Eenmaal de rijstschotel en eenmaal gado gado.

De rijstschotel, p.p. 20 euro, voor twee personen dus 40 euro viel achteraf gezien wat tegen. Het was veel en het was redelijk lekker, maar de prijs/kwaliteit klopt niet helemaal.

De gado gado voor 7,5 euro was daarentegen prima. Een lekker bordje indonesisch eten voor een schappelijke prijs.

Voor een simpel dinertje een aanrader!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over De Branding