KeukenSurinaams
Openingstijden16.00-22.00

StAmsterdam StAmsterdam 28 juni 2011

Het eten is lekker maar dan moet je het wel zelf ophalen. Als je het laat bezorgen zijn ze standaard een half uur later dan de geplande bezorgtijd en je moet ook even checken of ze wel de hele bestelling meegeven... er mist vaak nog wel wat!

Future1 Future1 6 januari 2011

Gisteren heel veel afgehaald bij Rams, en alles was heerlijk.

We hadden een vegetarische roti, (Met niet heel veel aardappel) een lekkere Barra, niet zo vet zoals je ze soms krijgt.

Heerlijke garnalen, moksi meti, zeer pikante Tri, Sate, bakkeljauw, Tjau Min, fantastische chutney en madam jeanette, gemarineerd varkensvlees, kip kerrie, 6 stokjes sate, enfin, een flinke surinaamse rijsttafel.

Het eten was erg lekker, zeer pittig, en we zijn geholpen door een aardige meneer. Hier komen we terug!

WIENES WIENES 29 juli 2010

Roti was heerlijk, kreeg echt het gevoel dat ik weer in de tropen zat. Kwam ook oud klasgenoot van Hogeschool Holland tegen Amar J.. Zeker een aanrader, goed restaurant. Sambal was ook goed gemaakt, lekker. Btw interieur ziet er stukken beter uit, na de brand. Nog bedankt voor de gratis drankjes. Zoals beloofd zou ik jullie ook aanbevelen om Iens. Ga zo door. Wienes

Nihal Nihal 15 april 2009

Vroeger was ik een grote fan van Ram's Roti op de Wijtenbachstraat. Sinds begin jaren '90 bestelde ik elke week roti toen ik in Oost werkte. Ik was erg blij te horen dat ze een filiaal in West hadden geopend die ook thuis bezorgd maar al na mijn eerste ervaring vond ik hun onfatsoenlijk. Ik bestelde vega roti, na anderhalf uur kwam de koerier. Ten eerste was de bestelling fout. In plaats van roti kreeg ik rijst met groente. Mijn maaltijd bestond uit een halve portie, was koud en vooral smakeloos. Het was niet gekruid, iets wat de vette slappe structuur van de groenten benadrukte. Ondanks mijn klachten moest ik meer betalen dan afgesproken omdat de rijstgerecht duurder was dan roti. De koerier die mijn voedsel bracht weigerde mij tegemoed te komen of om zijn baas daarover te bellen, maar hij kon het dan misschien wel regelen met mijn mobiel. Na zo lang wachten en zo'n teleurstellende, ongastvrije behandeling heb ik die maaltijd maar genomen en meer betaald dan ik van plan was. Toen ontdekte is dat bakje half vol was! Alle gerechten die in deze maaltijd hoorde bestonden uit een, hooguit twee happen. De tofu of tempe waren droog, hard en taai en de groenten die er bij hoorde waren vervangen met paprika en ui. Ik had het ook met een voorgesneden zakje soepgroenten kunnen verzinnen. Ik heb nog nooit trek gehad na een Surinaamse gerecht maar deze keer zat ik een uurtje later te snacken.

Ik dacht dat ik op het minst gebeld zou worden met een reden of excuus dat alles misliep. Maar in plaats daarvan heb ik ontdekt dat Ram's hun vaste klanten niet tegemoed komt.

ninico ninico 15 juli 2007

Een goede roti bestaat voor mij uit een stevige smaakvolle pannekoek, veel aardappelen, kouseband en een ei in een dikke kerriejus (ik ben vegetariër en doe niet aan kip). Deze pannekoek was klef, smaakte naar meel met komijn en viel meteen uitelkaar. Tot overmaat van ramp was er een lange grijze haar met de pannekoek meegerold. Ik kreeg er één aardappeltje bij, een schepje kouseband, tahu, tofu en heel veel groente (voornamelijk rode paprika, sperziebonen en rettich) die niet bij roti horen. De kerriejus en het ei waren nergens te bekennen. De smaak was op zich redelijk (verre van geweldig), maar hoorde bij een indonesche rijsttafel thuis en had weinig met roti te maken.

Geef zelf je mening over Ram's Roti Centre West