Slechte bediening, alles duurt lang. 50 minuten op een bittergarnituur wachten op een rustige dag en niet eens een excuus. Als ik daar een opmerking over maak krijg ik een raar verhaal terug. Jammer. Mooie locatie. Leuk aangekleed.
Als vaste stamkroeg is Dixie een heerlijk ongecompliceerde uitvalsbasis voor een gezellige borrel na het werk. Dit is prima te doen op het tot laat in de avond zonnige terras. Helaas is de bediening zeer wisselend. Waar de ene persoon altijd vriendelijk, kundig en accuraat is, loopt er ook iemand die bij het bestellen van 4 witte wijn waaronder 3 chardonnay en 1 sauvignon blanc de kluts kwijtraakt. Resultaat: 3 sauvignon blanc en een rode wijn. Jammer dat er dan vervolgens wordt gezegd (tot 3x toe op beschuldigende toon) dat er zeker een rode wijn is besteld en ook 3 sauvignons terwijl de rest van de tafel het er over eens is dat dat niet zo is. Ook al denk je dat; gewoon excuses aanbieden en t goede drankje zsm brengen. Het eten is gewoon goed, zeker voor de prijs. Vooral de dixiemix (borrelplateau) is heerlijk. Jammer dat er alleen weinig mogelijk is. Van een voorgerecht een hoofdgerecht maken kan niet en dat is jammer met zo'n kleine kaart.
Leuk voor een drankje op terras, maar de hamburgers die ze zo promoten zijn verschrikkelijk! Veel en veels te droog. Dan kan je nog beter naar de fastfoodtent met de grote gele M..
Pas laat gearriveerd, maar konden toch gewoon eten. Lekker buiten gezeten, bediening was attent ondanks de vele bezette tafels. Onze entrecotes waren perfect medium en heerlijk mals. Al met al prima gegeten!
Was al eerder hier en toen ook prima gegeten, maar deze nieuwe formule is het helemaal! Zo smaken de hamburgers in de ambachtelijke burgerrestaurants in New York! En wat een keuze.