Goed eten, vriendelijke bediening en een fijne sfeer. Ik kom er zelf regelmatig en ga altijd weer met een voldaan gevoel naar buiten. Van zondag t/m woensdag krijg je voor 15 euro per persoon een tapasmenu incl. karaf wijn en brood vooraf. Smaakt altijd weer erg goed en dat voor die prijs! Alleen de kaart mag nodig wel eens 'verfrist' worden, dat is sinds de eerste keer dat ik er was (anderhalf jaar geleden) nog niet gebeurd..
De bediening is vriendelijk, maar veel persoonlijke aandacht moet je niet verwachten. Ze zijn altijd ontzettend druk..
Het is goed vanwege de service (met een glimlach) en uitstraling. Het eten is middelmatig als je het vergelijkt met échte Spaanse tapas. Dat wil niet zeggen dat het slecht is, maar het kan nog wel een paar stapjes beter.
Vooral de rauwe ham en het brood vallen tegen, terwijl dat eigenlijk makkelijk scoren zou moeten zijn.
Prima om gezellig een hapje te eten en bij te kletsen.
Tappas zijn niet héél bijzonder maar prima in verhouding tot de prijs.
Ik ga er rustig weer heen.
In de jaren 1990 was dit de eerste tapasbar van Utrecht. Inmiddels zijn er heel wat meer, maar El Mundo is nog steeds de beste. Sfeervol, gezellig, en altijd erg druk, wat nooit een slecht teken is. Het personeel werkt hard, is attent en vriendelijk. Het eten is eigenlijk altijd even lekker, maar wat mij betreft mag de kaart wel wat regelmatiger vernieuwd worden. Wel serveert men soep, desert en vis van de dag en dat is altijd uitstekend. De prijzen zijn nog steeds zeer fatsoenlijk. Al met al een van de beste casual restaurants van Utrecht!
Voor deze prijzen kun je geen culinaire hoogstandjes verwachten maar het eten is goed. Besteld vooral de iets aparte dingen (dus niet de patatas bravas) en je zult heerlijk happen. Ik vind dit het beste tapas restaurant van Utrecht. Het is prima om even met vrienden een hapje en drankje te doen, het is gezellig en de bediening is vriendelijk. Het is wel altijd druk dus zorg dat je op tijd bent. Dat het ALTIJD druk is zegt ook wel iets.