6.8
4.2

Op deze locatie is een nieuw restaurant geopend: Ikura Sushi Bar

1 2 ouder »

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

De bediening is recht voor zijn raap, je moet er tegen kunnen, maar heeft hoge cultfactor. Het eten wordt redelijk snel geserveerd, goed op smaak en goed voor een volle buik. Biefstuk tau sie doen ze hier goed. De uitbaatster kende een half jaar later onze niet per se gebruikelijke namen nog.

katiespace katiespace 19 augustus 2009

Lekkere broodjes met kipkerrie, vlees, garnalen en vis. Een restaurant voor de snelle hap of afhaal. Ik kom hier vaker afhalen en het eten is er altijd goed.

Proever67084 Proever67084 23 februari 2009

Ik haal een paar keer per week de heerlijke vegetarische Tjap Tjoy voor 5 euro vijftig bij Mok Sam. Ook heb ik er vorige week met mijn zus gegeten. Het eten is echt heel lekker en je krijgt grote porties. Mok Sam is net een beetje goedkoper dan de restaurants ernaast, maar levert toch dezelfde kwaliteit. De eigenerasse van Mok Sam is altijd vrolijk en houdt van grapjes maken met haar klanten.

michiel donk michiel donk 3 februari 2009

Zeer onvriendelijke bediening!

Broodje pom een grote afrader! (ander gekozen gerecht was ok)

Ik ga hier nooit meer heen.

Proever71512 Proever71512 19 februari 2008

roti-kip of lam: slechts een paar vette, mini-stukjes vlees met veel bot wat drijft in een slijmerige soort behangersplaksel. paar spercieboontjes erbij. gelukkig vult de pannekoek (roti) en had ik nog net geen lege maag-gevoel.

Proever51436 Proever51436 22 september 2006

Het eten bij Mok Sam is erg goedkoop en lekker. De keren dat ik er kom, krijg ik altijd royale porties opgediend. De moksi mettie\'s, tjauw min\'s, sate\'s en de gebakken rijst zijn daar erg lekker.

De bediening is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij Mok Sam kan je met een grote groep lekker eten, zonder teveel op de centen te hoeven letten.

Daarom krijgt Mok Sam van mij een uitstekend kwaliteit/ prijs verhouding.

Proever896 Proever896 10 januari 2006

Vriendelijk personeel, lekkere saté, prima gemengde groenten, verse kroepoek, alles ging schoon op!

Proever10084 Proever10084 30 oktober 2003

Zeer goed. Het eten is qua kwantiteit & kwaliteit uistekend. Al deze Surinaamse eethuisjes zijn qua sfeer hetzelfde. Lekker makkelijk en casual, het is geen 2 sterren restaurant. Dat is zeker, maar voor deze prijs krijg je dat natuurlijk ook niet. Service is uitstekend.

Proever154 Proever154 28 augustus 2003

kan alleen iets gefundeerds over de roti kip speciaal zeggen: de kip was gaar en gelukkig vers, maar de aardappels waren keihard, de masala smaakte nergens naar en was gebonden met maizena of allesbinder, het leek wel behangplaksel...

Proever6824 Proever6824 5 augustus 2003

Ik kom hier vaak. Het is goed eten voor weinig geld. De bediening is aardig en vlot. Gezellig is het niet bepaald, maar de prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Mok Sam