Vraatbaak 21 januari 2012 | |
De bediening is recht voor zijn raap, je moet er tegen kunnen, maar heeft hoge cultfactor. Het eten wordt redelijk snel geserveerd, goed op smaak en goed voor een volle buik. Biefstuk tau sie doen ze hier goed. De uitbaatster kende een half jaar later onze niet per se gebruikelijke namen nog. |
katiespace 19 augustus 2009 | |
Lekkere broodjes met kipkerrie, vlees, garnalen en vis. Een restaurant voor de snelle hap of afhaal. Ik kom hier vaker afhalen en het eten is er altijd goed. |
Proever67084 23 februari 2009 | |
Ik haal een paar keer per week de heerlijke vegetarische Tjap Tjoy voor 5 euro vijftig bij Mok Sam. Ook heb ik er vorige week met mijn zus gegeten. Het eten is echt heel lekker en je krijgt grote porties. Mok Sam is net een beetje goedkoper dan de restaurants ernaast, maar levert toch dezelfde kwaliteit. De eigenerasse van Mok Sam is altijd vrolijk en houdt van grapjes maken met haar klanten. |
michiel donk 3 februari 2009 | |
Zeer onvriendelijke bediening!
Proever71512 19 februari 2008 | |
roti-kip of lam: slechts een paar vette, mini-stukjes vlees met veel bot wat drijft in een slijmerige soort behangersplaksel. paar spercieboontjes erbij. gelukkig vult de pannekoek (roti) en had ik nog net geen lege maag-gevoel. |
Proever51436 22 september 2006 | |
Het eten bij Mok Sam is erg goedkoop en lekker. De keren dat ik er kom, krijg ik altijd royale porties opgediend. De moksi mettie\'s, tjauw min\'s, sate\'s en de gebakken rijst zijn daar erg lekker.
Proever896 10 januari 2006 | |
Vriendelijk personeel, lekkere saté, prima gemengde groenten, verse kroepoek, alles ging schoon op! |
Proever10084 30 oktober 2003 | |
Zeer goed. Het eten is qua kwantiteit & kwaliteit uistekend. Al deze Surinaamse eethuisjes zijn qua sfeer hetzelfde. Lekker makkelijk en casual, het is geen 2 sterren restaurant. Dat is zeker, maar voor deze prijs krijg je dat natuurlijk ook niet. Service is uitstekend. |
Proever154 28 augustus 2003 | |
kan alleen iets gefundeerds over de roti kip speciaal zeggen: de kip was gaar en gelukkig vers, maar de aardappels waren keihard, de masala smaakte nergens naar en was gebonden met maizena of allesbinder, het leek wel behangplaksel... |
Proever6824 5 augustus 2003 | |
Ik kom hier vaak. Het is goed eten voor weinig geld. De bediening is aardig en vlot. Gezellig is het niet bepaald, maar de prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed! |
Geef zelf je mening over Mok Sam