De bediening is recht voor zijn raap, je moet er tegen kunnen, maar heeft hoge cultfactor. Het eten wordt redelijk snel geserveerd, goed op smaak en goed voor een volle buik. Biefstuk tau sie doen ze hier goed. De uitbaatster kende een half jaar later onze niet per se gebruikelijke namen nog.
Lekkere broodjes met kipkerrie, vlees, garnalen en vis. Een restaurant voor de snelle hap of afhaal. Ik kom hier vaker afhalen en het eten is er altijd goed.
Ik haal een paar keer per week de heerlijke vegetarische Tjap Tjoy voor 5 euro vijftig bij Mok Sam. Ook heb ik er vorige week met mijn zus gegeten. Het eten is echt heel lekker en je krijgt grote porties. Mok Sam is net een beetje goedkoper dan de restaurants ernaast, maar levert toch dezelfde kwaliteit. De eigenerasse van Mok Sam is altijd vrolijk en houdt van grapjes maken met haar klanten.
roti-kip of lam: slechts een paar vette, mini-stukjes vlees met veel bot wat drijft in een slijmerige soort behangersplaksel. paar spercieboontjes erbij. gelukkig vult de pannekoek (roti) en had ik nog net geen lege maag-gevoel.