Wij komen hier vaak in de zomer, heerlijk genieten op het zonnige terras! Restaurant is modern, bediening jong en hip, eten is lekker! Ook handig dat ze een apart kindermenu hebben (tegen een mooi prijsje)! Qua hoofd zijn de garnalen echt mijn favoriet, en als dessert raad ik de 'Crème Brulée' of de 'Huisgemaakte Brownie' aan! De laatste is veel en machtig, dus heel goed te delen ;-) Leuke tent, we blijven hier zeker terugkomen!
Afgelopen week bij Tios gegeten.. Gezellig restaurant, lekker gegeten, al vonden mijn metgezellen de cheesecake niet te eten :) Ik had de brownie en dat is echt een aanrader, heerlijk! Personeel vriendelijk en correct..
Mijn vriendin en ik hebben hier erg lekker gegeten,Tios Deluxe(wandeling door de kaart).Het is een erg gezellig terras,we zijn niet binnen geweest.Het personeel is professioneel en hartelijk.Wij betaalde voor de schotel en 5 drankjes(Bier en Spa)€61,90.
On attent personeel wat niet vakbekwaam is. Geen actie op onze reactie dat verhouding prijs/kwaliteit behoorlijk zoek was. Neem zeker geen luxe wandeling door de kaart. 24,50 voor een paar borrelhapjes op losse rucola, zoetzuur uit blik. Slechte presentatie en weinig tot geen smaak. Gemiste kans, ik ga niet meer naar Tios!
Ik kom regelmatig bij Tios en vind het 1 van de leukste restaurants van Kijkduin! Het eten smaakt er heerlijk (met name de maaltijdsalade met kip en de tios deluxe!) De huiswijnen zijn ook van zeer goede kwaliteit. De sfeer is ook goed, leuke muziek en vriendelijke, verzorgde bediening. Ik raad iedereen aan om hier een keer een avondje genieten van de heerlijke keuken!