greta93 2 oktober 2011 | |
In de restaurantweek voor een klein prijsje uitstekend gegeten met een prettige bediening, jammer dat mijn 93-jarige moeder in eerste instantie door de hotelreceptie elders werd verwezen. Later kwam een vriendelijke medewerkster van Krasnapolsky haar ophalen en begeleidde haar naar het resturant, daarvoor HULDE! |
jo1980 15 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten in de mooie Zomertuin van Krasnapolsky. Wat een rust in hartje Centrum! Goede kwaliteit van eten en heerlijke wijn. Aanrader dus! |
Patata 28 juni 2011 | |
Opvallend gezellige bediening. Onze gereserveerde tafel werd op hun initiatief verplaatst naar een grotere tafel bij het raam. Driegangenmenu van zalm, eendenborst en ijs/fruit. Daar was heel smakelijk. |
Petercompaq 27 juni 2011 | |
Ontvangst uiterst vriendelijk en allert. Raamplaats geweldig uitzicht op de Dam.
Veronique306 19 oktober 2010 | |
Met een giftfor2-card (3 gangen diner voor 2 personen) gegeten bij de Lounge. Het menu waar we uit konden kiezen was iets minder bijzonder dat de gewone kaart, maar de vitello tonato en entrocote hebben toch heerlijk gesmaakt. Het personeel was ontzettend vriendelijk en professioneel. Toen we onze drankjes wilden afrekenen kregen we te horen dat deze van het huis waren. Helemaal top! |
Jozef K 16 december 2009 | |
Hier wilden we 2 december met drie man snel wat eten, kozen 2x sliptongetjes en 1x iets steak-achtigs. Uur later: met de tongetjes (28,50 voor plateservice) kon je een ruit ingooien, het steak-achtige was onherkenbaar fossiel. Lief meisje zei dat het een beetje haar schuld was, dat ze de boel iets te lang had laten staan, ze zou alles omruilen en we kregen een biertje voor de schrik. Duurde het weer een hele tijd, en was het nog maar een mager vijfje waard, zwaar onder de maat, zeker voor een herkansing. Genant, Kras. |
Geef zelf je mening over Grand cafe Mathilde (NH Grand Hotel Krasnapolsky)