ninjasorcerer 18 mei 2012 | |
LS! Grote porties, lekker vegetarisch gegeten. Er werd geen wijn geserveerd, wel bier. Goedkoper dan hier kan haast niet in Amsterdam! Alles smaakte heel apart. Erg verfijnd was het niet. Bij het raam gezeten was er interessant uitzicht. Daarvoor moet je wel op tijd zijn, want het liep helemaal vol. Groetjes uit Amsterdam! |
Anto 6 april 2012 | |
We zijn na de eerste keer in maart alweer twee keer terug geweest en blijven het heerlijk vinden en steeds weer verrast over de aardige prijs. |
johnmailman 7 augustus 2011 | |
Hier als eens eerder geweest. Tijdje uit het oog verloren, maar weer heerlijk gegeten! twee smakelijke lamsbereidingen en goede side-dishes, Royaal geportioneerd. De wijn kan ermee door. Vaker naartoe voor een smakelijk diner voor twee voor onder de 50 euro inclusief een verrukkelijk toetje. |
ali 12 juli 2011 | |
i was there yesterday
kukusabina 11 oktober 2010 | |
Lekkerste rijst die ik ook in de restaurant heb gegeten!!! Heerlijk!!! |
Samy 5 mei 2010 | |
We hebben echt heel lekker gegeten voor bijna geen geld. Het was hartstikke druk in het restaurant en dat is zeker een goed teken. De bediening was heel vriendelijk en snel. Lekkere warme sfeer en traditioneel ingericht. Wij komen zeker terug. |
hambrehambre 7 januari 2010 | |
echt een heerlijke plek om te gaan eten: heerlijke gerechten, relaxte sfeer en geweldige prijs/kwaliteit verhouding |
Tientje 20 oktober 2009 | |
Na het lezen van onderstaande meningen had ik meer verwacht van dit Perzische eettentje. Het decor is niet aller gezelligst, maar ook het eten viel me tegen. Alles is aardig doorgekookt en verliest daardoor aan smaak, structuur en opmaak. Verder waren de vleesgrechten een doorsnee 'mixed grill'. Overigens niet slecht, maar zeker niet bijzonder. Ook de linzensoep heb ik lekkerder gegeten bij andere 'authentieke' tentjes. Qua prijs zit je hier wel goed, maar de kwaliteit blijft wat mij betreft helaas achterwege. |
basl 19 oktober 2009 | |
Mede op basis van de onderstaande kritieken besloten hier te gaan eten. Het was de eerste keer dat wij Perzisch aten, dus wat dat betreft geen referentie, maar wat er op tafel kwam vonden wij weinig bijzonder. Salade van gekookte aubergine, wat flauw en qua structuur een beetje papperig. De verschillende vlees gerechten kwamen voornamelijk van de grill en waren ok van smaak, maar er was weinig bijzonders aan te ontdekken. De huisgerechten, zoals de vis in een saus van koriander en sambal waren meer uitgesproken van smaak, maar vielen bij geen van ons allen echt in de smaak. De bediening was zeer vriendelijk en de prijzen meer dan acceptabel, maar in deze prijs categorie zijn er andere exotische alternatieven die mij veel meer aanspreken. |
Tan81 10 augustus 2009 | |
Goede bediening en echt heerlijk eten. |
Geef zelf je mening over De Aardige Pers