We lezen in sommige recensies dat onze gasten de porties te klein vinden... dat vinden we jammer, want... u kunt ALTIJD bijvragen! En daar brengen we uiteraard niets voor in rekening. We zijn bewust bezig met duurzaamheid en het tegengaan van verspilling. We vinden het zonde om veel vers bereid en lekker eten weg te moeten gooien. We serveren graag iets extra's!
In dit restaurant wordt ‘service naar een hoger plan getild’. Het personeel ‘legt je in de watten’ en is daarbij ‘toegewijd en deskundig’. Uit de adviezen over zowel spijs als wijn ‘blijkt duidelijk verstand van zaken’. ‘Midden in de zaak staat een leuk wijnrek, maar er worden ook spannende wijnen per glas geserveerd.’ De chef gebruikt ‘eerlijke producten’ en dit komt tot uiting in de ‘pure smaken’.
Zaterdag 29 januari genoten van de heerlijke verfijnde gerechten en wijn met een symphonie aan smaken. Personeel is deskundig blijft rustig en kalm ondanks de grote drukte.
De hele avond hebben we met z'n tweeën mogen genieten van fantastische gastvrijheid! We werden persoonlijk benaderd en er werd de tijd genomen om de verrassingen nader uit te leggen; het personeel is vakkundig maar zonder pretentie. Zo ook het eten: puur, zonder onnodige extra's maar mét goed bij elkaar passende smaken. Erg lekkere wijnen bij iedere gang en na zo'n 3,5 uur verlieten we het restaurant, tevreden en van plan om nog zeker nog eens terug te gaan.
In tegenstelling tot de eerder gegeven mening van Peter K was is juist zeer tevreden.
Ook ik had het 5 gangen menu met bijpassend wijnarrangement en zeer lekker gegeten.
Ik wilde liever een ander dessert en dat was geen probleem en mijn tafelgenoot lust absoluut geen scheermessen een kreeg een alternatief aangeboden, dit pakte meer dan prima uit. Wellicht iets beter want mijn scheermes was te ver door. De capuccino van ossestaart met schuim van truffel was zo lekker dat we hebben gevraagd of we nog een refill konden krijgen en dit was geen probleem! De opmaak van de gerechten waren erg mooi en de smaken heerlijk. vooral bij het hoofdgerecht was is blij verrast van de grote hoeveelheid groente welke erbij zat. De bediening was uiters vriendelijk en attent. Kortom ik kom hier zeker weer terug.
Ik heb hier afgelopen week gegeten op basis van de positieve berichten. De bediening is allervriendelijkst, maar helaas viel de kwaliteit van het eten tegen. We hadden voor 50 euro het vijfgangen menu besteld en voor dat geld mag je best wel wat verwachten, vind ik. De pate was echter droog en smakeloos, de soep erg flauw, de entrecote was lekker, maar was wel erg dun gesneden (dus kleine portie), en de pruimentaart was niet bijzonder. Daarnaast waren de hoeveelheden ondermaats zodat ik nog best een 6de gang had gewild. Geen aanrader dus.
Gisteren gegeten. Niets dan lof over de kwaliteit maar de portionering is echt beneden de maat. Dit was de eerste keer dat ik na een driegangen met een hongergevoel het restaurant uitliep. Daarbij wil ik wel even gezegd hebben dat ik echt niet van het niveau onbeperkt spareribs eten ben maar dat ik dit echt te karig vond..