8.2
7.9

1 2 3 ouder »

Toffetessa3 Toffetessa3 16 maart 2012

Gelegen op een mooie locatie aan de Sloterplas, hebben ze heerlijk eten. Goede service met goede bediening. Vooral de tipan gerechten kan ik bekoren........ :-)

Mpathy Mpathy 1 september 2011

Hier weer gegeten maar met buitenlandse gasten van chinese achtergrond. Goede bediening. Tofu was enkele dagen te oud want je rook het door de kruiden heen. De thaise garnalenschotel met maar liefst 5 garnalen van rond de E 20,- was triest vooral met de opmerking dat de inkoop duur is... Niet meer.

Hermione Hermione 27 januari 2011

Zaterdag 15-01-2010 hier voor het eerst gegeten. Vooraf Dim Sum. Was lekker en mooi gepresenteerd. Als hoofdgerecht gegrilde zeewolffilet. Prima vis, lekkere grilsmaak, heerlijke saus. De desserts zijn nogal standaard. Dat is een verbeterpunt. De bediening was zeer attent en vriendelijk. En ze hebben humor! Dat is voor het eerst dat ik dat in een Chinees restaurant meemaak. Restaurant was vol, maar alles verliep gladjes. 't Was een heerlijk ontspannen avondje uit. Wij komen zeker terug.

Proever66957 Proever66957 14 december 2010

Ik kan me zeer vinden in de samenvatting van meningen door de Iens redactie hierboven.
Bovendien is het restaurant comfortabel ingericht en zit je goed. De Pekingeend en de lamskoteletten zijn aanraders. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende kombinatie met een avond uit in de Meervaart, er direkt tegenover gelegen.

GerardPL GerardPL 15 november 2010

ga hier regelmatig afhalen, maar daarmee schets ik misschien een verkeerd beeld van deze topper. Onlangs hier een keer binnen gegeten met collega's voorafgaand aan overwerken, enigzins gehaast, maar binnen een uur een 5 gangenmenu geserveerd gekregen, qua organisatie zijn keuken en bediening zeer professioneel, daarbij wordt ook de humor niet geschuwd. Smaken zijn goed te onderscheiden, geen verhullende sausjes, de kwartel en pekingeend zijn aanraders, maar heb nog veel te ontdekken op de gevarieerde kaart. Prijzen wat duurder, de kwaliteit rechtvaardigt dit. Uitzicht op de sloterplas is onbetaalbaar.

CJDippel CJDippel 14 november 2010

Mijn vriendin en ik hadden voorafgaand aan het blijspel Schone Schijn in theater De Meervaart op 13 november 2010 gereserveerd in restaurant Canton. Net als voorgaande keren, was de service heel vriendelijk en super snel. Als hoofdgerecht hadden we kipfilet met cashewnoten en hete kipfilet. De prijs was circa 15,00 euro per gerecht. Het eten had een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Proever-Ina Proever-Ina 27 juni 2010

Als je heel lekker chinees wilt eten moet je hier naar toe gaan. Menu Sechuan genomen - allemaal heel lekker en ook nog aardige bediening. Op terras prachtig uitzicht over de Sloterplas.

WikjeW WikjeW 26 januari 2010

Gelegen nabij Theater Meer & Vaart en winkelcentrum Osdorpplein. Super schoon, zeer vriendelijk personeel en een ruime keus aan diverse gerechten. Op een warme plaat/grill wordt het vlees aan je tafel vers bereid als je hiervoor kiest. Dit is ware aanrader, echt heerlijk. De geur die zich verspreid is zalig! Geregeld komt het personeel vragen of alles naar wens is en het rijstpotje wordt in de gaten gehouden, zonder te vragen wordt deze bijgevuld. De rode huiswijn is erg lekker en een prima keus.

clover clover 29 december 2009

beetje duur maar echt lekker eten

Hans Teffer Hans Teffer 25 januari 2009

Wij komen hier zeer regelmatig en het eten is elke keer weer uitstekend. Persoonlijke aanrader vind ik de visspecialiteit van de chef. Personeel is zeer vriendelijk en voor de kinderen is er elke keer weer een verrassing. Kwaliteit van het eten is beduidend beter dan de buurtchinees en dat hebben andere mensen ook ontdekt, omdat het vrijwel altijd vol zit. Gelukkig zijn dit meestal vroege eters, zodat je na half negen altijd wel een tafel kan krijgen.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Canton