Hier weer gegeten maar met buitenlandse gasten van chinese achtergrond. Goede bediening. Tofu was enkele dagen te oud want je rook het door de kruiden heen. De thaise garnalenschotel met maar liefst 5 garnalen van rond de E 20,- was triest vooral met de opmerking dat de inkoop duur is... Niet meer.
Zaterdag 15-01-2010 hier voor het eerst gegeten. Vooraf Dim Sum. Was lekker en mooi gepresenteerd. Als hoofdgerecht gegrilde zeewolffilet. Prima vis, lekkere grilsmaak, heerlijke saus. De desserts zijn nogal standaard. Dat is een verbeterpunt. De bediening was zeer attent en vriendelijk. En ze hebben humor! Dat is voor het eerst dat ik dat in een Chinees restaurant meemaak. Restaurant was vol, maar alles verliep gladjes. 't Was een heerlijk ontspannen avondje uit. Wij komen zeker terug.
Ik kan me zeer vinden in de samenvatting van meningen door de Iens redactie hierboven.
Bovendien is het restaurant comfortabel ingericht en zit je goed. De Pekingeend en de lamskoteletten zijn aanraders. Gezien de prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende kombinatie met een avond uit in de Meervaart, er direkt tegenover gelegen.
ga hier regelmatig afhalen, maar daarmee schets ik misschien een verkeerd beeld van deze topper. Onlangs hier een keer binnen gegeten met collega's voorafgaand aan overwerken, enigzins gehaast, maar binnen een uur een 5 gangenmenu geserveerd gekregen, qua organisatie zijn keuken en bediening zeer professioneel, daarbij wordt ook de humor niet geschuwd. Smaken zijn goed te onderscheiden, geen verhullende sausjes, de kwartel en pekingeend zijn aanraders, maar heb nog veel te ontdekken op de gevarieerde kaart. Prijzen wat duurder, de kwaliteit rechtvaardigt dit. Uitzicht op de sloterplas is onbetaalbaar.
Mijn vriendin en ik hadden voorafgaand aan het blijspel Schone Schijn in theater De Meervaart op 13 november 2010 gereserveerd in restaurant Canton. Net als voorgaande keren, was de service heel vriendelijk en super snel. Als hoofdgerecht hadden we kipfilet met cashewnoten en hete kipfilet. De prijs was circa 15,00 euro per gerecht. Het eten had een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.