1 2 ouder »

svdr svdr 12 augustus 2011

Zoals een Thai hoort te zijn. Meestal halen we wat af, een enkele keer eten we daar. Niet het meest gezellige restaurant, maar het personeel is erg vriendelijk. Alle gerechten die we tot nu toe hebben geproefd zijn goed in de smaak gevallen.

Paulr Paulr 1 juni 2011

Hele snelle bezorging. Eten is ook redelijk tot goed. De prijs is voor een afhaalrestaurant redelijk hoog maar je krijgt er wel wat voor terug. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en dan betaal ik liever een paar eurotjes meer.

buxx buxx 16 mei 2011

Heerlijk écht Thais gegeten, een perfecte plek om de vakantie weer even te herbeleven.
Goed eten, gezellig erg klein restaurantje.
Heerlijk kneuterig als je het zo mag omschrijven.

Fredt Fredt 4 mei 2011

Vanavond thuisbezorgd. Vrij snel bezorgd, maar wat een teleurstelling! Thai die smaakt als een slechte Chinees uit de jaren 70.Hapjes vooraf smakeloos. Kip met Cashew in een vies sapje, smaakt nergens naar en groenten doorgekookt. Het zeebanket met besilicum (?) en gemengde groenten smaakte als kip met cashew. Een belediging voor de verfijnde Thaise keuken.Dit moet echt beter om een 6je te verdienen. Heb ze gebeld en ze luisterden serieus. Wordt het beter?

Leonie Leonie 29 december 2010

Na een gerecht te hebben besteld werd deze binnen een half uur thuisbezorgd. Een perfecte service dus! (Over het decor kan ik helaas niks zeggen) De smaak van de Panang curry was super, alleen helaas weinig geconcentreerd. Daarom geen uitstekend, maar toch nog een goed.

jandoedel jandoedel 3 augustus 2010

Ga er regelmatig een speciaal voor de tom ka kai soep, wat is die heerlijk zeg! Er is echt geen betere. De andere gerechten zijn ook aan te raden trouwens. Ik weet niet hoe ze het doen, maar je proeft de verschillende lagen die zich opeenvolgend zich tentoonspreiden. De inrichting is summier, de bediening uitermate vriendelijk. Echt een aanrader!

LK LK 20 februari 2010

Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit. De curry's en soepjes zijn heerlijk en authentiek (super goede tom ka kai)! De bezorgers zijn altijd beleefd en snel.

Marije B Marije B 18 februari 2009

Het eten is altijd even lekker, ondanks dat de ingrediënten kunnen verschillen. De sfeer is er goed en het interieur sinds kort van gekleurde muren voorzien.

ronnebakker ronnebakker 7 januari 2009

een week of twee thuis laten bezorgen. Ik had aangekaart dat we het eten vóór een bepaalde tijd moesten hebben, dat zou gaan lukken. Toen het een half uur te laat was maar gebeld. 'Het ging nu vertrekken'. Na 20 minuten wéér gebeld, nog steeds niks. 'Sorry het is druk, moeilijk inschatten'. Uiteindelijk al met al MEER DAN EEN UUR TE LAAT, terwijl drie keer was gezegd dat we naar een voorstelling moesten. Als klap op de vuurpijl liep de bezorger weg zonder mijn €1,50 wisselgeld terug te geven. Na hem vriendelijk te hebben verteld dat ik voor eten wat zo laat is natuurlijk geen fooi betaald ging worden kwam een ongehoord onbeschofte reactie. Ik kreeg mijn wisselgeld en nog een paar woorden die ik hier niet zal herhalen.

Nog 5 minuten om de -overigens lekkere- maaltijd naar binnen te schrokken, maar dit zullen we -ook al waren we vaste klanten- niet meer vergeten

Proever8636 Proever8636 20 juni 2008

erg goed. Je kan vertrouwen op goede kwaliteit thais eten. De bezorging laat tot heden niet te wensen over!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over SOM Tam Thai