Zoals een Thai hoort te zijn. Meestal halen we wat af, een enkele keer eten we daar. Niet het meest gezellige restaurant, maar het personeel is erg vriendelijk. Alle gerechten die we tot nu toe hebben geproefd zijn goed in de smaak gevallen.
Hele snelle bezorging. Eten is ook redelijk tot goed. De prijs is voor een afhaalrestaurant redelijk hoog maar je krijgt er wel wat voor terug. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en dan betaal ik liever een paar eurotjes meer.
Heerlijk écht Thais gegeten, een perfecte plek om de vakantie weer even te herbeleven.
Goed eten, gezellig erg klein restaurantje.
Heerlijk kneuterig als je het zo mag omschrijven.
Vanavond thuisbezorgd. Vrij snel bezorgd, maar wat een teleurstelling! Thai die smaakt als een slechte Chinees uit de jaren 70.Hapjes vooraf smakeloos. Kip met Cashew in een vies sapje, smaakt nergens naar en groenten doorgekookt. Het zeebanket met besilicum (?) en gemengde groenten smaakte als kip met cashew. Een belediging voor de verfijnde Thaise keuken.Dit moet echt beter om een 6je te verdienen. Heb ze gebeld en ze luisterden serieus. Wordt het beter?
Na een gerecht te hebben besteld werd deze binnen een half uur thuisbezorgd. Een perfecte service dus! (Over het decor kan ik helaas niks zeggen) De smaak van de Panang curry was super, alleen helaas weinig geconcentreerd. Daarom geen uitstekend, maar toch nog een goed.