ans12 22 november 2011 | |
Dit weekend weer heerlijk mixedgrill gegeten en deze was echt weer heerlijk fijne bediening en nog betaalbaar ook. We kregen zelfs na het eten gratis koffie aangeboden.Dus we komen daar wel weer een keer terug en dat zo lekker in de buurt.
pzaarpeter 20 september 2011 | |
De start was ok, maar toen bij de rekening €7,50 voor 2 karafjes water werd gerekend, vond ik dat toch wel een reden om niet meer terug te gaan naar dit restaurant. De eigenaar wil geen water schenken bij het eten, omdat hij de glazen moet afwassen zonder dat ervoor betaald wordt. Ik heb dit nog nooit ergens gehoord of meegemaakt. |
tomcat5 22 augustus 2011 | |
Dit is echt ons favoriete buurtpizzeriaatje. Supergoede prijzen en de kwaliteit is altijd prima. Soms krijgen we ook spontaan en gratis iets aangeboden van het huis, bijvoorbeeld iets bij de koffie. Vaak staat binnen een kwartier al je pizza op tafle. Ook hele lekkere turkse pizza's Voor de prijs kan je haast hier elke dag wel uit eten. Supersympathieke bediening ook altijd! |
haan 10 augustus 2010 | |
Nu al een paar keer gegeten en iedere keer prima. Eten is niet duur en bediening is goed. Zeker een aanrader. |
Lievelin 22 februari 2009 | |
Regelmatig kom ik hier eten. De bediening is superaardig en de eigenaar geeft goed wijnadvies en komt graag een praatje maken als het rustig is. Het eten is écht turks en de pizza's met de speciale worst zijn heerlijk! De lamskoteletjes ook :) |
Matt 14 augustus 2008 | |
Iedere keer prijs ik me weer gelukkig dat deze perfecte pizzeria bij mij om de hoek zit. Supergezellig restaurant, vriendelijke en snelle bediening, een eigenaar die zijn gasten kent, lekker eten en uitstekende prijzen. Lekkere pasta's en pizza's, sommige met een Turkse 'twist'. Turkse mezze, salades. Alles vers en goed. Hulde! |
Chili 7 juli 2008 | |
Oergezellig. Lekker natafelen, zeer sympathieke bediening. Heerlijke meloen met ham, lekkere biftek en scampi's. Hier gaan we vaker komen. |
Proever53831 19 november 2006 | |
de eigenaar is altijd aanwezig om te zorgen dat het goed gaat. de turkse specialititen, salades en linzen soep zijn altijd hoog kwalitiet en lekker. pizzas zijn ok, gewoon. |
johnpril 9 augustus 2006 | |
Het is altijd goed bij Il Forno, wat je ook besteld. Het wordt met grote zorg gemaakt. Ik kom hier al jaren met grote regelmaat, en de gerechten zijn echt super! Vriendelijke mensen die er werken... |
Proever40150 4 november 2005 | |
Goeie pizza\'s en een prettige sfeer, maar ga niet naar dit restaurant voor de salade\'s (saai) of pasta\'s (héél erg veel kaas, wat tomaat en pasta, verder niets). |
Geef zelf je mening over Il Forno