Dit weekend weer heerlijk mixedgrill gegeten en deze was echt weer heerlijk fijne bediening en nog betaalbaar ook. We kregen zelfs na het eten gratis koffie aangeboden.Dus we komen daar wel weer een keer terug en dat zo lekker in de buurt.
Kerit
De start was ok, maar toen bij de rekening €7,50 voor 2 karafjes water werd gerekend, vond ik dat toch wel een reden om niet meer terug te gaan naar dit restaurant. De eigenaar wil geen water schenken bij het eten, omdat hij de glazen moet afwassen zonder dat ervoor betaald wordt. Ik heb dit nog nooit ergens gehoord of meegemaakt.
Dit is echt ons favoriete buurtpizzeriaatje. Supergoede prijzen en de kwaliteit is altijd prima. Soms krijgen we ook spontaan en gratis iets aangeboden van het huis, bijvoorbeeld iets bij de koffie. Vaak staat binnen een kwartier al je pizza op tafle. Ook hele lekkere turkse pizza's Voor de prijs kan je haast hier elke dag wel uit eten. Supersympathieke bediening ook altijd!
Regelmatig kom ik hier eten. De bediening is superaardig en de eigenaar geeft goed wijnadvies en komt graag een praatje maken als het rustig is. Het eten is écht turks en de pizza's met de speciale worst zijn heerlijk! De lamskoteletjes ook :)