DGRN 7 april 2012 | |
's-Middags een Bara met kip kerrie gegeten. Eerste keer dat ik een Bara at, dus weinig referenties. Hij was echter goed gevuld. Prima lunch voor 3 euro. Zeer eenvoudige cafetaria-achtige inrichting. Helaas maar tot 1900u geopend. |
Food123 1 april 2012 | |
Smaak prima, eten ziet er lekker uit, bediening niet heel charmant maar wel in orde en decor is ook okay. Toch een hele dunne onvoldoende. |
agatha1 6 december 2011 | |
De heerlijkste Bara's en Rotti's!vriendelijk personeel en erg schoon!
Manuela1988 25 augustus 2011 | |
Al een aantal jaren kom ik bij de Asha
lovie 7 augustus 2011 | |
Na jaren over asha gehoord te hebben zijn we uiteindelijk een keer gegaan. Wat een teleurstelling ... de roti was smakeloos de bara met kipkerrie was ook niet bijzonder ... heb de helft zo de prullebak ingegooid.
eerlijkheerlijk 15 mei 2011 | |
erg lekker maar ietwat aan de vette kant. bara ook erg lekker en vers in tegenstelling tot de meeste andere rotis in rotterdam |
hvdkooij 19 november 2010 | |
weer eens ouderwets rotti op de zaak (met collega's) gegeten .
tuzi 3 september 2010 | |
Heerlijke roti kipfilet! Je krijgt een grote rotiplaat en een goed gevuld bakje met vulling. Ik mis wel het ei en er mag wat meer kouseband bij en wat minder aardappel.De bara is ook goed! Wel vaak lange wachttijden en ze sluiten inderdaad te vroeg. |
bobbie84 21 augustus 2010 | |
speciaal na de recenties hier naar rotterdam gereden. gevraagd of er bij de rotis filets of vlees met botjes gebruikt worden. er werd gegarendeert dat er geen botjes in zouden zitten. bij thuiskomst bleek het eten niet voledig warm te zijn en bleek de roti eend te bestaan uit een paar botten met zo goed als geen vlees. de twijfel is trouwens of het wel eend was. voor de andere rotis bleek dat het heel weinig was en veel te pittig om te smaken. voor de rest bij het betalen bleek dat er niet gerekend kan worden en moest ik te veel betalen. waar ik pas thuis achter kwam. maar goed met andere woorden. totaal niet te eten. een echte afrader |
Dennz 18 augustus 2010 | |
Beste roti van R'dam, samen met Rupram. En er zijn slechte in R'dam, ongelofelijk. Eigenlijk bijna iedere roti wordt door Chinezen gemaakt, deze niet. En het zijn geen Indiƫrs, maar hindoestanen. Tweede bevolkingsgroep van Suriname, naast de Creolen, very66! Foei! De gevulde bara's zijn, evenals de huisgemaakte sambal, ook heerlijk. |
Geef zelf je mening over Toko Asha