Bijzonder attente, persoonlijke bediening maakt de pretentieloze inrichting volkomen ondergeschikt. De keuken biedt een beperkte keuze, echter in een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Van een zodanig culinair niveau dat je de afwezigheid van pizze absoluut niet mist. Dat wordt dus terugkomen!
Hoewel de bediening prima en gezellig is moet de kok zich diep schamen. 3 verschillende gerechten op onze tafel en niet 1 die ik een voldoende kan geven. Smakeloos, fantasieloos en ik durf te zeggen (en ik ben écht geen prima kok) dat ik het zelf thuis lekkerder kan klaarmaken. Jammer, wij komen niet meer.
In orde, meubilair wat gedateerd. zo ook het sanitair. Eten is lekker, niet bijzonder. bekende Italiaanse pasta gerechten, goed bereid. Wijnkaart is leuk! erg leuke en bijzondere wijnen.
Hmm, ik was er op dezelfde avond als onderstaande persoon, maar heb prima gegeten. Overdadige carpaccio, vitello tonato (iets teveel saus dat wel), lekkere Vongole, erg lekkere Aglio, Olio en Peperoncino en tiramisu waar niks mee was. Tel daar de aardige bediening bij op en je hebt een heel behoorlijke Italiaan. Piet Römer schijnt er kind aan huis te zijn, dat zegt toch ook wat :-)