| Keuken | Frans & Mediterraan |
| Gemiddelde menuprijs | €35.00 |
| Minimum menuprijs | €32.50 |
| Huiswijn per fles | €19.50 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | 12.00-15.00, 18.00-22.00, za geen lunch, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
B... 26 mei 2012 | |
Regelmatig gaan we in ons buurtje bij de Tapperij eten. Het liefst vrijdagavond na een week werken en stress. Wanneer we binnen komen word ik altijd weer vrolijk. Lekker uit eten gaan zoals het bedoeld is. Warme atmosfeer, nog echte persoonlijke bediening en mooi koken met verse ingrediënten. Lekkere wijnen en koffie na. Wil je samen met je partner knus uit eten gaan? Dan is de Tapperij de place to be. |
Jo-elle 15 januari 2012 | |
Goede kwaliteit, echter fantasieloos opdienen op het bord, waardoor één grote groene massa. Geen aparte groente of aardappels. Gaan hier niet meer heen. Jammer van zo'n leuk restaurant op zo'n leuke plek. |
chris0402 22 december 2011 | |
Al jaren goed eten, mooie wijnen in een unieke historisch haagsche sfeer. Kwaliteits produkten, mooie smaken en presentatie en prettige service. |
Loes Onos 3 december 2011 | |
Bij chef Richel is het altijd heerlijk eten, niet goedkoop maar eerste klas producten met liefde voor het vak, dat proef je!
Hennesgold 25 september 2011 | |
Via hotel mozaic hier terecht gekomen na het lezen van onderstaande recencies. Heerlijk gegeten en gedronken. Inderdaad uiteten zoals uiteten bedoeld is. Hier komen we zeker nog eens terug, super!
Geef zelf je mening over De Tapperij