KeukenIJssalon
Openingstijden11.00-22.00, gesloten okt-maart

zonneroosje zonneroosje 30 oktober 2011

De keren dat ik hier kwam was ik steeds weer verbaasd dat ik géén twee bolletjes in een wafelhoorntje kon krijgen. Dat kon pas vanaf drie bolletjes. Bij twee bolletjes ijs krijg je bij deze ijssalon zo'n onsmakelijk zacht kinderhoorntje dat van een soort ouwel lijkt te zijn gemaakt. Als ik dan zei dat drie bolletjes voor mij te veel was maar wel graag een wafelhoorntje wilde, kreeg ik te horen dat ik dan voor drie bolletjes moest betalen. Het ijs vond ik niet ook heel bijzonder, er is lekkerder Italiaans ijs te krijgen in Rotterdam. Om deze redenen zoek ik vanaf dit jaar ook een andere ijssalon op, waarvan er gelukkig steeds meer verschijnen. Bij geen daarvan doen ze moeilijk over het aantal bolletjes in een wafelhoorntje. En waarom zouden ze ook?

gastvrouw gastvrouw 2 augustus 2011

Ik ken de eigenaar een mooie Italiaan nu inmiddels op leeftijd al zo een 30 jaar, ook van, toen hij nog een snackbar had en daar ook zijn zelf gemaakte IJs verkocht.Nu dan alweer jaren komen wij ook in/bij zijn mooie IJssalon Monte Bianco waar het IJs nog steeds waanzinnig lekker is .Een echte aanrader dit heerlijke Italiaanse IJs .

Proever45673 Proever45673 30 mei 2008

Ik lees dat er vier keer uitstekend staat bij de meningen van bezoekers en dat het eindcijfer een 5 is bij de beoordeling. Monte Bianco is een buurtijszaak en ik hoop die ie er nog lang zal blijven. "Lekker af en toe een ijsje".

Proever75956 Proever75956 28 mei 2008

Vaste stek zodra ze in de lente weer open gaan. Op warme dagen dus iedere dag even een ijsje halen en er op het bankje voor de deur rustig van genieten. De mooie mevrouw ijsboer is altijd vriendelijk en lief. Alsjeblieft blijf nog jaren!
Enne...over het ijs: lekker, divers en goed betaalbaar. Niet van die idioot grote ijsbollen. Gewone maat, zodat je meerdere smaken kunt combineren. En ze hebben heerlijke slagroom, van die echte!

Proever44498 Proever44498 30 april 2008

Goed ambachtelijk Italiaans ijs. Prima bediening en prettig geprijsd.In de winter vraagt mijn dochter regelmatig wanneer de ijssalon weer open gaat.

Geef zelf je mening over IJssalon Monte Bianco