KeukenFrans, Hollands & Internationaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

Door de oud-Hollandse inrichting en intieme hoekjes lijkt Aan Tafel op het eerste gezicht een knus eetcafé. Schijn bedriegt. De gerechten zijn namelijk van topniveau! De kaart is overwegend Frans, met spannende combinaties als poulet noir, grotchampignons, hazelnoot, rode kool en aardpeer. Als dessert een broodpudding met een schuim van munt of een overweldigend aanbod aan kazen. De bediening is gedurende de hele avond geweldig: goede timing, vriendelijk en met kennis van zaken. Dit is niet zomaar even uit eten, dit is een avond uitgebreid genieten!

danie63 danie63 31 januari 2012

Uitstekend gegeten met het gezin hier! We lieten ons verrassen met het verrassingsmenu, wat inderdaad een culinaire verrassing was. Aparte combinaties van smaken en goede hoeveelheden.Het pompoenijs was wel heeeel bijzonder. Bediening top. We komen zeker terug.

Vanwent Vanwent 23 januari 2012

Wederom heerlijk gegeten en gedronken bij aan tafel. Ondanks de drukte, afgelopen vrijdag, werden we netjes en op tijd bediend. Maar eerlijk gezegd letten zowel ik en mijn tafelgenoot niet echt op de tijd, we hadden het zo gezellig en knus. Dus, aan tafel, wederom bedankt voor een mooie en lekkere avond! Wij komen zeker terug.

Bazzzzz Bazzzzz 22 januari 2012

Met 2 personen gingen we voor het 6 gangen verrassingsmenu. Over het algemeen was de kwaliteit van de gerechten redelijk, echter weinig origineel/bijzonder. Friet met mayo bij het hoofdgerecht van een 6 gangen verrassingsmenu is niet wat ik had verwacht. Aan Tafel is namelijk geen eetcafe. Verder is de de kennis bij personeel over de geserveerde producten is zeer beperkt. Al met al, wel prima, maar niet voor herhaling vatbaar.

Nel62 Nel62 22 januari 2012

Vrijdagavond met acht collega's bij Aan Tafel gegeten. Voor mij was dit de 2e keer en wederom fantastisch gegeten. Het verrassingsmenu van de chef was ook een culinaire verrassing waarbij de liefde voor het vak te zien is op je bord. Ook de dames van de bediening waren top, ze geven graag deskundig uitleg over de wijnen en gerechten. De hele inrcihting van het restaurant doet heel warm aan. Kortom, een prima restaurant!

Proever64321 Proever64321 21 januari 2012

Vrijdag 21-01-2012, 2 personen. Kwaliteit van het voedsel is prima. Timing is slecht. Veel te lang wachten op hoofdgerecht, zonder communicatie. Dan ineens heel snel afruimen, te snel om koffie komen, te snel koffiekopjes weer weghalen. Voorgerechten (dun gesneden kalfsvlees en salade met bospaddestoelen prima, mooi opgemaakt). Ruime hoeveelheid brood (wel absurd hoog bedrag op de rekening). Het a la carte hoofdgerecht (zachtgegaarde gepekelde hertenbout) was prima, maar een lachwekkend kleine hoeveelheid, met een lachwekkend kleine portie frites voor 2 personen. Kortom: niet in balans. No value for money. Wij komen niet meer terug.

Geef zelf je mening over Aan Tafel

LunchDiner