7.4
6.3

hans amsterdam hans amsterdam 26 oktober 2011

klein restaurant met het gevoel van een huiskamer, kleine kaart met voldoende keuze, vriendelijke bediening en de deur klemt nog steeds. Prima als je een voordelige en toch smakelijke hap wil. Zal zeker terug komen.

sandervandaatselaar sandervandaatselaar 21 november 2010

Klein eethuisje op de Zeedijk. Kleine kaart met voldoende keus, ook enige vegetarische gerechten. Mijn tafelgenoten hadden de Sate Kambing en die was goed, maar ik had de (vegetarische) Tahu Sambal en dat was niet meer dan een berg tahu met pittige saus en verder niets. Ik had er groente door verwacht. Van de vele vegetarische tahu gerechten die ik gehad heb was dit veruit de minste. De bediening was niet zo vriendelijk, op het botte af.

annoli annoli 25 april 2010

Hier een paar keer redelijk gegeten, maar nu is het niveau ver beneden peil. Prijzen gestegen, kwaliteit meer dan drastisch gezakt. Sate Kambing droog & zout in een vijver van soya met te flinke schep kruiden. Gado Gado, de slechtste die ik ooit at en ik heb wat slechte gegeten! Deze leek op een zeer waterige, smakeloze pindasoep (een soep waar de eigenaresse nog nooiittt van gehoord had....)waarin een opgewarmde bakje tauge lag. Er was nog wel een handje emping over gestrooid om het e.e.a. te verdoezelen, maar deze werkte zeker niet de nietszeggende smaak te verbeteren. Volgens eigenaresse had de kok het hele zaakje maar in de magnetron opgewarmd, 'want sommige mensen vinden het warm nu eenmaal lekkerder...'. Op moment van serveren werd ook de voordeur op slot gedraaid en gingen de lichten gedeeltelijk uit, daarom maar na mijn beklag (welke met een stoicijnse glimlach werd ontvangen) de te hoge rekening betaald en weer hopen dat er nog ergens in A'dam een goeie Indionees te vinden is. Zoek mee!!! Ann

SD Smith SD Smith 16 januari 2010

Huiskamersfeer. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het eten is er altijd smakelijk. Nu al een keer of vijf geweest.

Ardjoen Ardjoen 23 februari 2008

Ondanks dat er 'open' voor de deur staat, moet je met 2 man de deur open forceren. Niet echt een soepele binnenkomer.
Een sterk overheersende aanwezigheid van wierook.
Twee dames die een vriendelijke bediening hebben en de keuken doen! Duus niet aan te raden als je haast hebt.
Verders is het eten lekker, maar als je niet van te pittig houdt, dien je dit er wel bij te vermelden. Met name de Ajam Pedis. Ik ben aardig pittig gewend, maar dit was zo pittig dat mijn maag begon te protesteren.

Eet smakelijk!

victor50 victor50 12 september 2006

Ik eet hier regelmatig Nasi Rames. Altijd goed. Bediening vriendelijk en met een praatje.

Proever13596 Proever13596 27 januari 2004

Heb hier met vrienden een poging gedaan om Indonesisch te eten; leek wel een gezellig huiskamerachtig restaurantje. Toen het voorafje geserveerd werd bleek al snel dat dit bedorven was. Helaas is de eigenaresse (?) op onze klacht niet goed ingegaan, het lag allemaal aan ons, zodat we al wat minder uitkeken naar de rijsttafel... Toen ook hier de zurigheid vanaf kwam waren we eigenlijk meteen uitgegeten. Hoe heeft J v Dam hier een dikke voldoende voor kunnen geven?

Geef zelf je mening over Bunga Mawar