klein restaurant met het gevoel van een huiskamer, kleine kaart met voldoende keuze, vriendelijke bediening en de deur klemt nog steeds. Prima als je een voordelige en toch smakelijke hap wil. Zal zeker terug komen.
Klein eethuisje op de Zeedijk. Kleine kaart met voldoende keus, ook enige vegetarische gerechten. Mijn tafelgenoten hadden de Sate Kambing en die was goed, maar ik had de (vegetarische) Tahu Sambal en dat was niet meer dan een berg tahu met pittige saus en verder niets. Ik had er groente door verwacht. Van de vele vegetarische tahu gerechten die ik gehad heb was dit veruit de minste. De bediening was niet zo vriendelijk, op het botte af.
Hier een paar keer redelijk gegeten, maar nu is het niveau ver beneden peil. Prijzen gestegen, kwaliteit meer dan drastisch gezakt. Sate Kambing droog & zout in een vijver van soya met te flinke schep kruiden. Gado Gado, de slechtste die ik ooit at en ik heb wat slechte gegeten! Deze leek op een zeer waterige, smakeloze pindasoep (een soep waar de eigenaresse nog nooiittt van gehoord had....)waarin een opgewarmde bakje tauge lag. Er was nog wel een handje emping over gestrooid om het e.e.a. te verdoezelen, maar deze werkte zeker niet de nietszeggende smaak te verbeteren. Volgens eigenaresse had de kok het hele zaakje maar in de magnetron opgewarmd, 'want sommige mensen vinden het warm nu eenmaal lekkerder...'. Op moment van serveren werd ook de voordeur op slot gedraaid en gingen de lichten gedeeltelijk uit, daarom maar na mijn beklag (welke met een stoicijnse glimlach werd ontvangen) de te hoge rekening betaald en weer hopen dat er nog ergens in A'dam een goeie Indionees te vinden is. Zoek mee!!! Ann
Ondanks dat er 'open' voor de deur staat, moet je met 2 man de deur open forceren. Niet echt een soepele binnenkomer.
Een sterk overheersende aanwezigheid van wierook.
Twee dames die een vriendelijke bediening hebben en de keuken doen! Duus niet aan te raden als je haast hebt.
Verders is het eten lekker, maar als je niet van te pittig houdt, dien je dit er wel bij te vermelden. Met name de Ajam Pedis. Ik ben aardig pittig gewend, maar dit was zo pittig dat mijn maag begon te protesteren.