6.3
7.6
Toon telefoonnummer (0181) 411 231

KeukenHollands & Brasserie

kreeft1972 kreeft1972 23 april 2012

De bediening kan idd we eens traag zijn en weinig oog hebben voor wat de klant wil... (noem het horeca blind voor de kenner). De meiden zouden ook van hun haar af moeten blijven tijdens het bereiden van de borden. Ook wat meer lachen is een aanrader!
Het eten en de high tea is goed, ruim voldoende aan eten alleen de theepotten mogen wat vaker bijgevuld worden, zie dat meer als tip dan als gemopper. Het is een leuke, gezellige sfeervolle zaak.

halewij halewij 7 november 2011

Het gratis plakje cake bij de koffie is heerlijk maar wat een slechte bediening. Meeste meiden hebben duidelijk geen plezier in hun werk en eigenaar is altijd gestresst en laat dat ook duidelijk merken aan zijn personeel waar de klanten bij zijn.

lies:) lies:) 11 juni 2010

Vorige week hier gegeten. Was een bijzondere ervaring...
Personeel snauwt en schreeuwt tegen elkaar door de zaak. Vanuit de keuken komt af en toe luid gevloek. Ook zet de eigenaar zijn personeel in de keuken luidruchtig op hun plek. Eigenaar zelf wordt door meisje van 16 uitgekafferd! Dit alles goed hoorbaar voor de klanten. Als je rustig wilt eten ga dan niet naar Chez Andre! Wil je lachen en het gevoel hebben dat je in een aflevering van bananesplit zit dan is dit restaurant zeker een aanrader. Eten is niet goed maar ook niet slecht.
Als kers op de taart was bij dit restaurant/ijssalon vrijwel al het ijs uitverkocht! :( Was eigenlijk de reden dat we hier gingen eten...

swanneke swanneke 5 februari 2010

Slechte bediening (we zaten boven en moesten erg lang wachten tot iemand de bestelling kwam opnemen. menukaart was smerig en we vroegen om een schone. Dit kregen we, maar de vieze kaart werd zo weer terug op de stapel gelegd. Vervolgens kwam niemand meer opnemen of we iets wilden eten. Na 3 kwartier op een kop koffie gezeten te hebben kwam er iemand langs. Maar de trek was gestild... Gemiste kans voor Chez Andre.

CLADV CLADV 5 januari 2010

Heerlijke oliebollen gegeten met oudejaarsdag. Eerst één gehad bij de koffie en toen er zelf nog wat meegenomen. Veelzijdige eigenaar. Ijs, catering, oliebollen en heerlijke maaltijden. Bediening komt wat 'gestresst'over (vooral de wat jongere).

Geef zelf je mening over Chez André

Maandagvan 9:00 tot 17:00