1 2 3 4 5 ouder »

saraliang saraliang 22 maart 2012

Met collega's mee geweest naar dit restaurant. Een wok restaurant zou nooit mijn keuze zijn, maar mijn collega's maar gevolgd. Het eten smaakt naar meining allemaal een beetje hetzelfde. Decor is ook heel matig. Bediening is wel vriendelijk, maar daarvoor ga je niet naar een restaurant.

Vleesje Vleesje 7 maart 2012

Heel veel keus en lekker eten.ook DIM SUM en SUSHI
Maar wel heel massaal. Veel lange tafels.
Bij het wokken niet te lang wachten vanwege veel koks.

MaceW MaceW 30 januari 2012

29 december 2011 hier gegeten. Een aantal bakken was leeg, waaronder ook ijsbakken. Ik ben van mening dat dit niet mag gebeuren in een restaurant met dit concept. Mij zie je hier niet meer.

dana1 dana1 25 januari 2012

We hebben hier goed gegeten. De bediening is vriendelijk, maar sommige dames spreken erg slecht Nederlands. We hadden door de grootte en de aankleding van het restaurant wel erg het gevoel dat we in een 'vreetschuur' zaten.

debbiebeers debbiebeers 24 januari 2012

Ok als je met een grote groep gezellig wilt bunkeren. Niet voor de fijnproevende eter, maar dat is vaak zo bij wokken. Eten wordt wel heel snel aangevuld en bereid (prettig als je met een groep bent dus). Prijs is gemiddeld wat je kan verwachten bij een wokrestaurant. Bediening is ontzettend aardig. Kortom; leuk om met een grote groep vrienden te gaan eten. Niet voor de fijnproever.

Richard-rotterdam Richard-rotterdam 9 november 2011

Een keertje meegesleept door vrienden om hier te eten. Ik ben absoluut geen fan van wokken den dat zal na de avond zeker niet veranderen. Het decord van dit restaurant is echt aan vernieuwing toe. Prijs is wel redelijk.

apostel apostel 28 april 2011

Groot restaurant met veel keus wat betreft eten voor een redelijke prijs. het decor kan beter evenals de banken waar we zaten. Maar al met al met 6 personen een topavond.

John Korenhof John Korenhof 18 februari 2011

Ruime keuze in gerechten die je zelf kunt samen stellen.Bediening doet goed zijn best.Alleen jammer dat vlees,vis en vegetarische ingrediënten in hetzelfde water wordt voorbereid.

leonne leonne 17 oktober 2010

Laatste jaren paar keer geweest.
Wij vinden het eten heel redelijk, veel te wokken, kwaliteit is goed (wel altijd hetzelfde).
Echter: de haast om veel drinken te verkopen is irritant, vloer in wc echt vies, geen snoepjes meer bij de koffie.
Ober stootte mijn bord kapot en er kon geen verontschuldiging af. Er is én muziek én veel stemmen dus rustig praten kan niet.
Voorlopig maar niet meer...

Eggy1982 Eggy1982 4 oktober 2010

Prima restaurant voor de prijs die je betaalt. Het eten is wel behoorlijk aan de zoute kant en de frisdrank van een lage kwaliteit (zeker voor de prijs van 2,20), maar dit mag de pret niet drukken. Hoewel de keuken nog lang niet dicht ging waren helaas 2 van de 5 smaken ijs bij het dessert al op en werd dit niet meer aangevuld: de enige grote tegenvaller, gezien het hier een buffetrestaurant betreft.
Zo voor een keertje is Idols best leuk, maar ik zal hier niet snel voor een bijzondere gelegenheid heen gaan.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Wok- en Buffetrestaurant Idols