6.8
7.1
7.1

KeukenEetcafé & Europees

SuzanneP SuzanneP 10 januari 2012

Op een doordeweekse zonovergoten zomeravond aan de drukbezochte Oude Haven gegeten: we vonden zowaar nog een tafeltje in de zon bij Kade 4. Mijn man nam de mozzarella etc. salade (niets bijzonders) en ik de Stellendamse garnaaltjessalade, die gevuld was met avocade, basilicummayonaise en mango. Echt heel erg lekker. De rest van de kaart was erg hoog geprijsd. Een minpunt is dat het personeel zeer gestresst rondliep en reageerde - men had het overduidelijk erg druk. Er waren dan ook maar twee obers voor een erg groot terras. Bij vertrek presenteerde men ons ineens een rekening die niet klopte, men had de drankjes van de buren bij ons op de rekening gezet. Toen mijn man zei dat het niet klopte, reageerde de ober brutaal met een \'vond u die niet aardig dan\'? De locatie op het terras aan de Oude Haven waar je dineert naast grote bakken lavendel is erg mooi, maar wij zoeken ons culinaire heil voortaan bij een van de buren van Kade 4.
(6 juni 2007)

PleasureSeeker PleasureSeeker 30 augustus 2011

Het is hier altijd gewoon 'oke', niet goed, niet slecht. Koekje bij de koffie is altijd erg goed.. maarja als je het daar dan van moet hebben.. ? Ik blijf nog steeds het sanitair een no-go area vinden, absoluut geen visitekaartje voor de zaak (te donkere kleuren, slecht verlicht, klein). Dit moet echt gerenoveerd worden. Bediening vind ik altijd vriendelijk.

Koffie1 Koffie1 7 april 2011

3 van de 4 van onze groep zaten onder de duivenpoep door vieze stoelen (de poep zat helemaal in de rotan-stoelen), toen wij dit aan de bedrijfsleider meldden werd er schouderophalend geantwoord met 'ach, dat hebben we ieder jaar in de lente' even later werden wij opnieuw ondergepoept door een duif uit de boom. Erg slecht dat hier geen maatregelen tegen genomen worden of dat hier iets coulanter mee omgegaan wordt.

Overigens vind ik het ook erg storend dat de lunch boterhammen met kaas en rauwkost, los op het bord geserveerd liggen en het brood door de gast belegd moet worden.

Kortom, erg jammer want het terras ligt mooi in het zonnetje. Zonde van zo'n locatie dat er zulk ongeïnteresseerd personeel werkzaam is.

jcjlf jcjlf 19 augustus 2010

Tip voor de jongen die bedient: ga niet eerst een tafeltje afruimen terwijl er niemand zit, breng echter ongevraagd de kaart naar nieuwe gasten, toon je gastheer. Terwijl de gast zijn keuze maakt, heb jij alle tijd om elders op te ruimen. Tip voor de chef: leid je personeel op.

Famishus Famishus 27 juli 2010

Lekker gegeten op het terras. De bediening was buitengewoon vriendelijk en 17,50 voor een goed bereide rib-eye vind ik niet teveel.

Geef zelf je mening over Kade 4

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten