Een dag of 14 geleden op zaterdag na een shop-dagje met m'n schoonzus zijn wij op het terras neergestreken van eetcafe D'overkant. Zaterdag 24 september, een behoorlijk warme dag. Het terras zat stampvol. Toch wist het uiterst vriendelijke mannelijk personeelslid voor ons een tafeltje te bemachtigen op het bomvolle terras: zalig vol in het zonnetje. In no time hadden we ons hapje en drankje. De wijn smaakte voortreffelijk en ondanks dat het personeel zich de benen onder de kont vandaan liep bleven ze met een smile het terras bedienen. We hebben onze mannen gebeld en zijn er met z'n allen ook blijven eten. Volgens mij hebben ze een nieuwe menu-kaart: zag er goed uit. We hebben er met z'n viertjes heerlijk gegeten (en gedronken)en komen beslist gauw nog eens terug. Fam. B. Pater
Kort maar krachtig: Uitstekend!
Goede service, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Prijs-kwaliteitsverhouding is hier super. Aanrader is zeker de Tournedos! Kortom wilt u lekker eten voor een schappelijke prijs dan is D'Overkant het juiste adres!
Matig eten, geen extra's als salade/groente. Je moet vragen naar de friet en de sausjes. Slechte ongeinteresseerde bediening. Hadden een fles wijn besteld en wilden een karaf water, maar dat kon er niet vanaf, we moesten een fles mineraalwater kopen. Ben er vaker geweest, maar elke keer is het niet naar wens. Dit was de laatste kans.
top terras, maar ze moeten echt eens wat beter hun bediening instrueren...pfffff eerst 15 minuten wachten tot je uiteindelijk wordt geholpen (bij zelf naar binnen lopen zeggen ze dat er 'zo iemand naar buiten komt'), daarna wordt je bestelling doorgestuurd via n apparaatje, maar dan wordt nog een deel van je bestelling bij de bar vergeten... erg knap. Wel mooi, die nieuwe blauwe look. Een nodige verbetering.