Proever26349 10 juli 2011 | |
Gezellig na de film even een ijsje halen. Nou, vergeet het maar. De bediening is wanstaltig slecht en de sfeer ongezellig. Het publiek..... nou ja, daar kunnen ze niets aan doen. De kwaliteit van het ijs kennen we wel, dat gaan we dus maar elders halen. Als ik de franchisegever was zou ik deze zaak onmiddelijk aan een ander overdoen!!! |
ichbineve 1 november 2010 | |
Heerlijk ijs maar doe pubers die daar asociaal staan te leuteren met zn allen, personeel en hun vrienden is bloed irritant. |
Proever71684 5 april 2009 | |
Ga hier soms milkshake halen.Hoge prijzen bediening hangt er vanaf wie er is heb een keer iets vervelends meegemaakt. |
Proever67842 19 november 2007 | |
Ik ging hier met een vriendin een ijsje halen omdat Ben & Jerry's gewoon heerlijk is is, maar wel voor een belachelijk hoge prijs..
Proever9716 22 oktober 2003 | |
Ik woon bij ze om de hoek en maak dus regelmatig een stop om met een pint (5eur) naar huis te rennen. Zomer of winter..gewoon super lekker! |
juulopreis 11 juni 2003 | |
Heerlijk ijs, vooral die met koekjesdeeg en stukjes chocolade! Grappige namen voor de verschillende smaken, maar helaas ook erg aan de prijs (voor een halve liter beker om mee te nemen betaal je 6,50, dat is in euro\'s welteverstaan). Nieuwe vestiging geopend op de Knkerstraat, naast Gary\'s Muffins. |
Geef zelf je mening over Ben & Jerry's