2.5
5.7

Proever26349 Proever26349 10 juli 2011

Gezellig na de film even een ijsje halen. Nou, vergeet het maar. De bediening is wanstaltig slecht en de sfeer ongezellig. Het publiek..... nou ja, daar kunnen ze niets aan doen. De kwaliteit van het ijs kennen we wel, dat gaan we dus maar elders halen. Als ik de franchisegever was zou ik deze zaak onmiddelijk aan een ander overdoen!!!

ichbineve ichbineve 1 november 2010

Heerlijk ijs maar doe pubers die daar asociaal staan te leuteren met zn allen, personeel en hun vrienden is bloed irritant.

Proever71684 Proever71684 5 april 2009

Ga hier soms milkshake halen.Hoge prijzen bediening hangt er vanaf wie er is heb een keer iets vervelends meegemaakt.

Proever67842 Proever67842 19 november 2007

Ik ging hier met een vriendin een ijsje halen omdat Ben & Jerry's gewoon heerlijk is is, maar wel voor een belachelijk hoge prijs..
De service is slecht. We moesten wachten totdat de mensen achter de toonbank klaar waren met hun gesprek. Terwijl de klant toch voor gaat, zou je denken. Als klap op de vuurpijl kwam er een collega'tje van een jaar of 17 binnen gewandeld die vrolijk zei dat ze de telefoon van een klant die hem verloren had NIET terug gegeven heeft toen die erom vroeg! Kortom, je wordt gewoon bestolen daar!

Proever9716 Proever9716 22 oktober 2003

Ik woon bij ze om de hoek en maak dus regelmatig een stop om met een pint (5eur) naar huis te rennen. Zomer of winter..gewoon super lekker!

juulopreis juulopreis 11 juni 2003

Heerlijk ijs, vooral die met koekjesdeeg en stukjes chocolade! Grappige namen voor de verschillende smaken, maar helaas ook erg aan de prijs (voor een halve liter beker om mee te nemen betaal je 6,50, dat is in euro\'s welteverstaan). Nieuwe vestiging geopend op de Knkerstraat, naast Gary\'s Muffins.

Geef zelf je mening over Ben & Jerry's