kvrb 25 mei 2012 | |
Helaas, ook vandaag wéér een zeer onvriendelijke dame die eigenlijk vind dat ík Italiaans moet spreken i.p.v. dat zij Nederlands (of engels) moet spreken.
ingridf 20 mei 2012 | |
Delicious. Friendly. Fast. The chocolate ice cream is truly outstanding. It was very busy tonight and yet the servers were still cheerful. |
donald1974 12 november 2010 | |
Goed ijs, alleen jammer van de slechte onvriendelijke chagarijnige service. De ijsbolletjes belanden niet echt met liefde in het hoorntje, maar worden er zo in gesmeten dat deze nog net niet op het gezicht van de klant komen. |
abelknipping 4 oktober 2010 | |
Helaas, vroeger was Pisa zonder twijfel de lekkerste ijssalon in Amsterdam. Laatst heb ik er weer een ijsje gehaald en na drie happen proefde ik door de ongelooflijke zoetheid helaas bijna niets meer van de hazelnoot. Nee Pisa is beste IJssalon van Amsterdam af. |
trekinlek 27 september 2010 | |
ECHT niet (meer) het beste Ijs van Amsterdam; maken eerder misbruik van deze onterechte claim. Prijs/kwaliteit compleet zoek. Bediening chagarijnig. Prijzen zijn echt de pan uitgevlogen en ijs vaak TE zoet.
huernemans 14 juli 2010 | |
Gewoon het beste ijs van Amsterdam! |
remcop 22 juni 2010 | |
Al jaren klant |
Tientje 15 juni 2010 | |
Na een grondige speurtocht naar het lekkerste ijs kom ik toch elke keer weer bij Pisa terecht. Zelfs in Milaan heb ik het niet beter gegeten. De structuur is gewoon erg goed, een soort trekkerige ijspasta die met spatels in je bekertje wordt gesmeerd. Nooit ijskristallen en gewoon een lekkere smaak, vooral de yoghurt is favoriet. |
Shanty 29 september 2009 | |
Il miglior gelato di Amsterdam,the best in town! Bij Pisa proef je ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs met hart voor de kunst van het ijs maken. Pistache ijs, voor de echte liefhebbers gemaakt met pure ingredienten en dat proef je! Choco Brox, donker chocolade ijs met grote brokken pure chocolade erin is mijn favoriet, maar het frisse grapefruit ijs is vooral tijdens de warme zomerdagen ook heerlijk. |
proeverKh 8 mei 2009 | |
Mijn favoriete ijs in Amsterdam! Kom hier nu twee jaar en ben telkens weer blij verrast door al die lekker smaken. Blijft wel jammer dat er weinig ruimte is om je ijsje ook gezellig op te peuzelen. Kortom: hier haal je een heerlijke ijsje for on the road. |
Geef zelf je mening over Pisa