Eten aan de Rijn over zichzelf

Wanneer u gewoon lekker wilt eten zonder poespas in een ongedwongen sfeer, waar service en gastvrijheid samen gaan met een eerlijke keuken en een goede prijs kwaliteit verhouding, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met al deze ingrediƫnten zorgen wij voor een ontspannen avondje uit.................. Jaap en Nadja Kaas

1 2 3 ouder »

elbuizerd elbuizerd 3 februari 2012

Op 2-2-2012 hier heerlijk gegeten met 16 personen, de eigenaar vermaakt je niet alleen met heerlijk eten maar ook als "stand up comedian". De prijs-kwaliteit is prima, heerlijk was het vegetarische Jackfruit-gerecht. Dit familierestaurant is een echte aanrader. Ik kom hier zeker terug.

proevereter55 proevereter55 23 oktober 2011

Heerlijk gegeten bediening en sfeer uitstekend alles was heerlijk vers , als vegatariƫr is er aan al mijn wensen gehoor gegeven.
Kom er zeker terug.

SaskiaIens SaskiaIens 23 september 2011

Verrassenl lekker gegeten! Prima kwaliteit vlees en ruime porties, gioede wijnkeuze. Curry met Jack fruit is ook overheerlijk. Bediening is familiair, soms iets te popiejopie.

fwoortmeijer fwoortmeijer 27 juli 2011

Niet verwacht zo'n goed restaurant in de Rijnstraat te vinden. Eten werkelijk prima met veel verse en zelfgemaakte ingedrienten.
De obers mogen van mij iets minder populair doen (maar er zijn ook mensen, die dat juist leuk vinden!)

flinnebank flinnebank 11 juli 2011

Een restaurant waar je graag terugkomt. Een absolute aanrader. Het eten is voortreffelijk. Steeds wisselende menukaart voor grote en kleine eters en 'op het schoolbord' immer weer verrassingen. En alles door Nadja duidelijk zelf gemaakt, vanaf het brood bij de borrel tot en met de pepermuntjes bij het afscheid. En de tijd daartussen wordt altijd lang door de gezelligheid die gastheer Jaap biedt. Een eigen huiswijn heeft hij niet. Hij laat je net zo lang proeven tot je de lekkerste hebt gevonden. FLinn

omnomnom omnomnom 28 november 2010

Probeer alsjeblieft de vegetarische curry met Jackfruit! Ik kon niet geloven dat het geen vlees was. Mijn vriend had de biefstuk maar vond mijn gerecht nog lekkerder. Service, gezelligheid en zeer lekker eten

eterps eterps 21 november 2010

Lekker gegeten, vooral lam in tijmsaus is een aanrader. Goede prijs presatie verhouding.

Proevertje82 Proevertje82 2 november 2010

Elke keer weer een feest om te eten, aardige en goede bediening van Jaap (de eigenaar)! Een heerlijk weekmenu en goede kaart. De kokkin Nadja maakt zelf de pate en die is overheerlijk. Oja, bij de koffie krijg je zelfgemaakte pepermunt, jamm!! Erg fijn om hier te eten

monchou22 monchou22 10 juni 2010

Wat een toptent! Lekker eten, supergezellig en wat een aardige bediening en eigenaar. Deze mensen begrijpen t. We wonen al jaar of 4 in de buurt, maar hier nog nooit geweest. Schande! Echt dikke aanrader

OneMe OneMe 31 mei 2010

Erg gezellige tent met een mooie inrichting. Ook goed gegeten. De prijzen zijn redelijk normaal en goed voor wat je krijgt. Een aanrader dus.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Eten aan de Rijn