elbuizerd 3 februari 2012 | |
Op 2-2-2012 hier heerlijk gegeten met 16 personen, de eigenaar vermaakt je niet alleen met heerlijk eten maar ook als "stand up comedian". De prijs-kwaliteit is prima, heerlijk was het vegetarische Jackfruit-gerecht. Dit familierestaurant is een echte aanrader. Ik kom hier zeker terug. |
proevereter55 23 oktober 2011 | |
Heerlijk gegeten bediening en sfeer uitstekend alles was heerlijk vers , als vegatariƫr is er aan al mijn wensen gehoor gegeven.
SaskiaIens 23 september 2011 | |
Verrassenl lekker gegeten! Prima kwaliteit vlees en ruime porties, gioede wijnkeuze. Curry met Jack fruit is ook overheerlijk. Bediening is familiair, soms iets te popiejopie. |
fwoortmeijer 27 juli 2011 | |
Niet verwacht zo'n goed restaurant in de Rijnstraat te vinden. Eten werkelijk prima met veel verse en zelfgemaakte ingedrienten.
flinnebank 11 juli 2011 | |
Een restaurant waar je graag terugkomt. Een absolute aanrader. Het eten is voortreffelijk. Steeds wisselende menukaart voor grote en kleine eters en 'op het schoolbord' immer weer verrassingen. En alles door Nadja duidelijk zelf gemaakt, vanaf het brood bij de borrel tot en met de pepermuntjes bij het afscheid. En de tijd daartussen wordt altijd lang door de gezelligheid die gastheer Jaap biedt. Een eigen huiswijn heeft hij niet. Hij laat je net zo lang proeven tot je de lekkerste hebt gevonden. FLinn |
omnomnom 28 november 2010 | |
Probeer alsjeblieft de vegetarische curry met Jackfruit! Ik kon niet geloven dat het geen vlees was. Mijn vriend had de biefstuk maar vond mijn gerecht nog lekkerder. Service, gezelligheid en zeer lekker eten |
eterps 21 november 2010 | |
Lekker gegeten, vooral lam in tijmsaus is een aanrader. Goede prijs presatie verhouding. |
Proevertje82 2 november 2010 | |
Elke keer weer een feest om te eten, aardige en goede bediening van Jaap (de eigenaar)! Een heerlijk weekmenu en goede kaart. De kokkin Nadja maakt zelf de pate en die is overheerlijk. Oja, bij de koffie krijg je zelfgemaakte pepermunt, jamm!! Erg fijn om hier te eten |
monchou22 10 juni 2010 | |
Wat een toptent! Lekker eten, supergezellig en wat een aardige bediening en eigenaar. Deze mensen begrijpen t. We wonen al jaar of 4 in de buurt, maar hier nog nooit geweest. Schande! Echt dikke aanrader |
OneMe 31 mei 2010 | |
Erg gezellige tent met een mooie inrichting. Ook goed gegeten. De prijzen zijn redelijk normaal en goed voor wat je krijgt. Een aanrader dus. |
Geef zelf je mening over Eten aan de Rijn