peter2010 17 maart 2012 | |
Hele grote borden met weinig eten voor veels te veel geld. Wat ze serveren is lekker,
bosmap 4 maart 2012 | |
Gisteren weer top gegeten! geen 'gemaakte' sfeer maar echt het gevoel welkom te zijn en het eten is altijd top! en gister zelfs een aanbieding 4 gangen voor slechts 25 euro, extreem goed voor dit geld. Wijn was weer top, bediening erg attent. |
maaike123 23 februari 2012 | |
Er zijn een aantal dingen die ik erg goed vind aan Spijs, maar er zijn wat mij betreft ook wat verbeterpunten. De service is erg goed: het is persoonlijk, vriendelijk en er is veel kennis over de wijnen. Ook de aankleding is leuk, vooral de kamer voor groepen is sfeervol. Maar ik vind het eten erg saai. Ik ben er twee keer geweest en beide keren heb ik het verrassingsmenu besteld. Beide keren kreeg ik exact hetzelfde menu terwijl er een aantal maanden tussen de twee bezoeken zaten. Terwijl op de website staat dat ze een wekelijks wisselend verrassingsmenu hebben! Er zit een groot prijsverschil tussen het verrassingsmenu en de reguliere kaart dus ik dacht eerst dat het lag aan de relatief lage prijs dat ik steeds hetzelfde simpele menu kreeg. Maar na een blik op veel andere borden die avond begreep ik het: het maakt niet uit wat je bestelt, je krijgt als voorgerecht tonijn en als hoofdgerecht haricot verts met aardappelblokjes en daarbovenop een stukje vlees of vis (de vis is altijd zeebaars) met kreeftenjus. Als toetje krijg je een proeverij met pannacotta, chocolademousse en een bolletje ijs. Het toetje was overigens het beste gerecht van het menu. Verder gaan de wijnen er zo'n 4 keer over de kop, dat vind ik fors. Eten bij Spijs is echt een avondje uit, maar van het eten hoef je niet veel te verwachten. |
monique6 20 februari 2012 | |
Komen al een tijdje bij Spijs en het blijf gezellig en lekker. Erg leuke bediening en het viergangen verrassingsmenu met bijpassende wijn is zeker aan te raden! |
tim123456 7 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten van het 3-gangen verrassings-menu! Vriendelijke bediening. |
MAB 10 december 2011 | |
610 euro / 12x 4 gangen diner , koffie en 3x wijn = 11 euro/item, prijs/kwaliteit 9, amuze smaakvol (o.a zalm 8),
bosmap 20 november 2011 | |
Voortreffelijk gegeten gisteravond bij Spijs. 49 euro pp voor een wijnarangement en 4 erg smaakvolle gangen was geld meer dan waard. Wijn was ontzettend goed en de gerechten verfijnd, verrassend! één van de allerbeste restaurants in den haag |
dhans 8 november 2011 | |
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 3 gangen menu voor \u20ac29,50 van deze kwaliteit is gewoon goed. Erg goede biefstuk met lekker bearnaisesaus en een prima scala van nagerechtjes.Beetje streng en weinig flexibel zijn ze wel. Het driegangen verassingsmenu gold voor de hele tafel, maar de uitzondering kaas gold weer niet voor iedereen en dat wilden ze ook niet rechtzetten. En dat vroegen we overigens al voor het hoofdmenu.Het restaurant is wel redelijk volgepropt. De ober veegt met zijn achterste zo een glas wijn om.Maar het eten blijft geweldig voor deze prijs. |
bourgondier43 24 oktober 2011 | |
Voortreffelijk eten. Heerlijke amuse, professionele en vriendelijke bediening. Het is keer op keer een feestje om hier te gaan eten. Niet echt goedkoop maar voor hetgeen je krijgt voorgeschoteld absoluut niet duur! Prijs/kwaliteit 10. |
JCD 24 september 2011 | |
Lekker brood, prima amuse en 4 prachtige gerechten voor een zeer lage prijs. Heb zelden zo goed gegeten voor zo'n lage prijs. Mijn collega's uit Kazachstan en Frankrijk waren ook erg onder de indruk. |
Geef zelf je mening over Spijs