Spijs over zichzelf

Restaurant Spijs is een perfecte locatie om een diner te organiseren voor groepen, zowel voor bedrijven als privé. We kunnen voor u groepen verzorgen tot ca. 70 personen.

KeukenFrans, Fusion & Internationaal

tim123456 tim123456 7 januari 2012

Heerlijk gegeten van het 3-gangen verrassings-menu! Vriendelijke bediening.

MAB MAB 10 december 2011

610 euro / 12x 4 gangen diner , koffie en 3x wijn = 11 euro/item, prijs/kwaliteit 9, amuze smaakvol (o.a zalm 8),
1e gang proeverij van vis (tonijn, paling, kreefjes, gaba, 9), 2e gang coquilles in marsalasaus (firm byte, licht pittige, 9),
3e gang biefstuk (8), 4e gang desert (chockolade mouse 9, bloedsinasappelijs, 9, pannacotta en rood fruit 9, cheese cake met lemon 8)
Rode huiswijn, spaan, tempranillo, stevig, weinig tanines, prima 8, wite huiswijn spaan, fris, niet te bloemig 8). Koffie en fiandisses (beetje eenvoudig) 7,
bediening vriendelijk, beetje onervaren (7).Parkeren, Jacob Pronkstraat (400 meter lopen maar Gratis).

bosmap bosmap 20 november 2011

Voortreffelijk gegeten gisteravond bij Spijs. 49 euro pp voor een wijnarangement en 4 erg smaakvolle gangen was geld meer dan waard. Wijn was ontzettend goed en de gerechten verfijnd, verrassend! één van de allerbeste restaurants in den haag

dhans dhans 8 november 2011

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 3 gangen menu voor \u20ac29,50 van deze kwaliteit is gewoon goed. Erg goede biefstuk met lekker bearnaisesaus en een prima scala van nagerechtjes.Beetje streng en weinig flexibel zijn ze wel. Het driegangen verassingsmenu gold voor de hele tafel, maar de uitzondering kaas gold weer niet voor iedereen en dat wilden ze ook niet rechtzetten. En dat vroegen we overigens al voor het hoofdmenu.Het restaurant is wel redelijk volgepropt. De ober veegt met zijn achterste zo een glas wijn om.Maar het eten blijft geweldig voor deze prijs.

bourgondier43 bourgondier43 24 oktober 2011

Voortreffelijk eten. Heerlijke amuse, professionele en vriendelijke bediening. Het is keer op keer een feestje om hier te gaan eten. Niet echt goedkoop maar voor hetgeen je krijgt voorgeschoteld absoluut niet duur! Prijs/kwaliteit 10.

Geef zelf je mening over Spijs

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:00
Woensdagvan 18:00 tot 22:00
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten