Bubbels 10 maart 2010 | |
Zeer goede filet mignon. Het beste restaurant wat ik op schihol ben tegengekomen. |
Proever53286 6 november 2006 | |
Matige ingredienten, jammerlijke wijnkaart en kookkunst worden \'opgeleukt\' met een concept van \'beleving\'. Nog erger is dan, dat de vakkennis van bediening en manager te kort schiet. Kelner kon mijn tafelgenoot niet vertellen waar zijn saus van was gemaakt, maar durfde vervolgens wel een \'passend\' wijnadvies te geven (??), welke overigens de plank finaal missloeg. Manager (?) rende een paar keer langs, maar ontweek verdere vragen van onze kant. Kortom middelmatig restaurant die pretendeert op hoog niveau te presteren, de gebakken lucht staat nog net niet op de kaart. Prijzen zijn voor deze kwaliteit abnormaal hoog. We hadden geen zin meer om te klagen, daar we de manager dan waarschijnlijk achterna moesten rennen om hem te spreken te krijgen? |
Proever34579 3 juni 2005 | |
Na lange tijd weer eens gegeten bij het voyager. Erg leuk nieuw concept dat taste ,wat de mensen aan het denken zet over wat ze eten en het hoe en waarom van wijnen.Hier word heerlijk en op een hoog niveau gekookt . Top 100 lekker moet hier haalbaar zijn . We komen snel terug |
Proever20980 26 juli 2004 | |
Ik heb ontbijt gebruikt in dit mooie restaurant voordat ik een vroege vlucht moest hebben. Ik was positief verbaasd over de allure van deze locatie en het zeer complete buffet vol met verse en vooral lekkere produkten. En er staat ook nog een kok achter het buffet voor alle eierbereidingen die je maar wenst! Attente bediening bovendien, ik ben niet vaak zo ontspannen aan een vlucht begonnen. |
Proever15603 27 mei 2004 | |
mooie sfeer, goede bediening, lekker tonijn gegeten |
Proever16137 17 maart 2004 | |
Je waant je in hogere sferen op deze unieke plek. Het was een geweldige ervaring en erg lekker.
Proever16137 17 maart 2004 | |
In het Voyager restaurant hebben ze onlangs een ommezwaai gemaakt in de F&B. Op geheel eigentijdse gastgerichte wijze besteed men hier aandacht aan de gast. Alles is vernieuwd, een spectaculaire kaart (lees : layout), heerlijk eten, mooie presentatie, goed geinformeerde bediening die je tijdens het diner uitstekend weet te vermaken met allerlei productinfo. Een totale surprise voor een 5 sterren hotel op schiphol. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken en te combineren met een dagje schiphol. |
Geef zelf je mening over Voyager Sheraton Amsterdam Airport