1 2 3 ouder »

lekkere2eter lekkere2eter 25 februari 2012

vandaag een poging gedaan iets te eten bij Raoul. 20 min op terras gezeten zonder dat iemand een bestelling kwam opnemen.
Toen maar weer vertrokken naar elders. Tijdens het wachten hebben we minstens 8 stellen eveneens zien vertrekken zonder dat er bediening was geweest.
ga zo voort.

Ed52 Ed52 6 juni 2011

Raoul is duur geworden. Afgelopen week wilde ik een kopje koffie verkeerd nemen, maar toen ik de prijs van 3,25 Euro zag ben ik weggegaan en naar goedkoper cafe gegaan, waar ik maar 2,50 Euro voor hetzelfde betaalde. Ook het andere eten en drinken is duur of flink duurder geworden. geworden. Mijn zien ze me daar niet meer.

Ed

IngenRob IngenRob 19 mei 2011

Als we naar Rotterdam gaan, lunchen we altijd bij Raoul, niet alle serveersters zijn even aardig, maar de produkten die je krijgt zijn uitstekend, 3 euro voor een koffie is alleen wel heel duur betaald.

DeTekel DeTekel 18 juni 2010

Gewoon slecht. Even iets simpels te eten bestellen, 40 minuten wachten, grote bek krijgen als je beleefd vraagt of de bestelling wel is doorgekomen, vragen welke soorten witte wijn er per glas geschonken worden en als antwoord krijgen:1, hier valt nog heel veel te leren.Heel veel.

sushi-and-more sushi-and-more 24 april 2010

zeer slechte service! kom er nooit meer! Loop liever even door naar een andere koffietent in de buurt.

mevrouw de Leeuw mevrouw de Leeuw 24 december 2009

Ik was drie weken geleden in Raoul. Even voor een snelle hap. Het was lunch tijd en best druk. Maar ik werd hartelijk ontvangen, leuke meiden. Aan tafel bestelde ik een pannekoek, er werd mij verteld dat het even kan duren. Maar mijn drankje werd snel geserveerd. De serveersters werken echt hard, en ik zag dat ze op een andere manier werken. Ik werd geduurende uur geholpen door 1 dezelfde serveerster, daar moest ik ook mee afrekenen. Nadat ik mijn tweede drankje bestelde zag ik dat de serveerster het zelf klaar moest maken en wegbrengen! Ik heb veel respect voor die personeel.. pannekoek was vers en dat proefde je ook. Het duurde even maar dan heb je ook wat. De prijzen liggen wel iets hoog, maar als je buiten deur eet tegenwoordig, verwacht je ook niet anders. De doelgroep was ook erg verschillend, je ziet kinderwagens en oudere mensen. Echt een tent om even bij te komen van het shoppen!

Janelle C Janelle C 13 november 2009

Een tijdje geleden een poging gedaan om hier te lunchen met een vriendin. Het was redelijk druk en dan denk je dat het wel goed zit, toch? Niet dus. We bestelden allebei een simpele ham/kaas-tosti en een champignonsoep. De plak ham en kaas tussen de tosti was zo dun, dat de kaas niet eens aan de boterham kon plakken. Verder lag er helemaal niks op het bord; niet eens een blaadje sla ter garnering. Dat waren nog eens 4 dure boterhammen.
Het leukste komt nog; de jonge serveerster zette twijfelend de soep op tafel. Ik keek in mijn kom en zag direct een vlieg (compleet met vleugeltje) in de soep. Natuurlijk meteen gezegd, waarna het meisje vanaf haar nek helemaal begon te blozen en met een knalrood hoofd fluisterde: da's een peperkorrel.
Ik wist niet of ik nu medelijden moest krijgen met haar of gewoon kwaad worden. Ik besloot tot het eerste en vroeg om de rekening voor 2 (matige) cappucino's en de 2 tosti's waar wij al 2 happen uit hadden genomen. Iets minder dan 15 euro, maar dat was wel iedere euro teveel.

FranoN FranoN 28 september 2009

Lauwe bitterballen, ongelooflijk slechte service, zwaar overbetaald. Hier komen we NOOIT meer!!!

Proever39523 Proever39523 6 december 2008

langzame bediening. Kale gerechten nog geen ketchup bij de tosti. Sfeerloos

thebigboss thebigboss 17 september 2008

Relaxte sfeer en een bediening die haar best doet, maar het net niet heeft. Lang moeten wachten op een prijzige club sandwich (11 euro). Smaak was goed . Locatie zal ongetwijfeld erg duur zijn en dat is te merken aan de prijzen.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Raoul