7.1

Nomads doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Nomads over zichzelf

Achter deze deuren in het prachtige pand aan de Rozengracht ligt een totaal andere, verborgen sprookjeswereld. Toch is het niet de standaard oosterse tierelantijnen inrichting die je bij een Arabisch restaurant zou verwachten. Een Oosterse basis maar met een Westerse touch. Gevolg: een prachtig interieur waar je jezelf direct thuis voelt en tegelijkertijd in een andere wereld ver-weg-van-hier.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

IvoC IvoC 23 april 2012

Mooi arabisch interieur. Ambiance neemt je mee naar een droom in de fatamorgana. Mede door de live buikdanseres. De bediening is vriendelijk en de service is goed. De banken zitten niet altijd even comfortabel. Tijdens het eten heb je namelijk geen leuning in de grote zaal. Porties zijn zeer klein in verhouding tot de prijs. De ervaring is echter wel uniek en daarom voor herhaling vatbaar.

maarten11 maarten11 16 april 2012

erg genoten van zowel erg lekker eten als de ambiance. Lekker relaxed Marokkaans gegeten in deze lounge. Je komt hier nit om aan ee tafel te eten maar om gezellig zittend of liggend tapas op zijn Marokkaans te eten. Chef's menu was heerlijk (6 koude hapjes gevolgd door 6 warme) en de wij was ook uitstekend. DJ draait ondertussen prima muziek (eerst oude soul, later wat meer moderne lounge) en je wordt nog eens verrast door een buikdanseres. Aanrader voor zowel het eten als de ambiance als je niet aan ee tafel wil eten. Als er dan nog een puntje te verbeteren valt, wij vonden het toetje tegenvallen, na al dat lekkere eten ervoor was dat wel wat minder. Niet onsmakkelijk of zo, maar qua smaken niet zo goed in balans als de rest.

Sjimber Sjimber 3 april 2012

We zijn hier terecht gekomen via groupon, maar wisten wel van het bestaan af... want na twee keer voor een vol gereserveerd restaurant te staan, konden wij na een reservering terecht op een zaterdag avond, het duurde allemaal best lang maar de lounge-banken maken alles goed! Wij hadden geen haast... Toen de cocktails kwamen wisten we ook wel waarom het langer dan normaal duurde "ze waren gewoon vers" !! Ook het eten personeel en de danseressen maakte de avond compleet, weggegaan rond 00.35 !

ester3 ester3 27 maart 2012

Ik had hoge verwachtingen van het restaurant maar helaas was het een tegenvaller. De hapjes waren lekker, maar niet voldoende. Het personeel was onzichtbaar, waardoor we steeds op zoek moesten naar de bediening om drinken te bestellen. We hebben letterlijk meer dan een uur op ons dessert moeten wachten en dan uiteindelijk zijn de kosten 62.50 pp, terwijkl we maar 3 drankjes hadden gehad (wat weer kwam doordat het personeel nergens te vinden was). Kortom de prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding was slecht en het blijft dan ook bij een eenmalig bezoek.

bloemen3 bloemen3 19 maart 2012

Afgelopen zaterdag in club Nomads gegeten. Sfeervolle ambiance, leuke muziek. De bediening was snel, de service goed. Voorafgaand aan de voorgerechten kwam de serveerster nog langs met een kan water zodat we onze handen konden wassen.
Verwacht in Nomands geen tafel waar je aan kunt zitten, je ligt op kussens en voor je worden telkens de dienbladen met eten neergezet. Leuk, ik kreeg meteen weer heimwee naar het Midden-Oosten en Turkije!
Het eten was prima, cocktails zijn ook top.
Ook heel netjes: er werd vooraf naar eventuele allergieën gevraagd, zodat de keuken hier rekening mee kon houden (wat ook gebeurde). Een aanrader, wij gaan zeker terug!

Luckymama Luckymama 1 maart 2012

Gisteren samen met mijn partner voor het eerst bij Nomads gegeten. De ambiance is prachtig, je voelt je gelijk in oosterse sferen. De bediening is vlot en vriendelijk. We kregen vrij snel onze fles wijn geserveerd die bij het driegangen menu hoorde en het eten liet ook niet overdreven lang op zich wachten. We kregen diverse mezes met verschillende soorten brood erbij. Alle gerechtjes vonden wij heerlijk alleen waren er een paar bij die net even iets te flauw waren... We hebben veel nieuwe smaken geproefd. Het toetje was ook echt lekker met veel vers fruit. De muziek was idd wat aan de luide kant maar stoorde ons niet. De buikdanseres was een leuke aanvulling op de avond in oosterse sfeer. We vonden het gezellig en hebben genoten van een leuke avond. Dus wat ons betreft een aanrader!

norman norman 27 februari 2012

Fantastisch! Door de goede zorg en ambiance zou ik bijna vergeten dat het eten erg lekker en gevarieerd is. Aanrader om met je vriendin heen te gaan.

AnnaAmsterdam AnnaAmsterdam 26 februari 2012

Wij hebben hier enkele weken geleden gegeten op een zaterdagavond. De service en eten was verschikkelijk! We moesten eerst een half uur wachten om binnen te komen. Het duurde 45min voordat wij ons 1ste drankje hadden. Het voorgerecht kregen we 1,5u nadat we binnen waren en was opzich wel lekker. Hoofdgerecht was lam en was koud en niet smakelijk. Kreeg wel een nieuw stuk, maar was niet beter. Dessert hebben we overgeslagen en we zijn weggegaan. Erg jammer, want de verwachtingen waren hoog.

Cn Cn 26 februari 2012

Volledig eens met heidihth. Wij hebben nog wel op het toetje gewacht, wij kwamen om 19:30 uur binnen en het was inmiddels 23:30 uur toen we deze kregen. Ook de wijn die ons beloofd was kregen wij helaas niet, deze kregen we na afloop wel mee naar huis. Daarnaast werden er geen excuses gemaakt voor het wachten. Jammer, want het lijkt me een restaurant met veel potentie.

heidihth heidihth 1 februari 2012

Vorige week tijdens de eetweek bij Nomads gegeten. Het reserverings systeem gaf aan dat het alleen nog mogelijk was om om 18:30 te reserveren, dus dachten wij het wordt druk en we krijgen waarschijnlijk een snelle bediening om plaats te maken voor de volgende bezoekers, dit bleek later helemaal niet het geval te zijn.We begrepen later dat het een soort van avondvullend programma was. Nomads is opzich een leuke tent, de ingang is wat moelijk te vinden, kan wat beter aangegeven worden, leuke entree, vriendelijke verwelkoming.Het idee is leuk, aparte sfeervolle inrichting met lounge banken,wel wat donker,tip 1 : misschien handig om een leeslampje op het menu vast te maken, want zonder het licht van onze telefoons was het onmogelijk om het menu te lezen. Het menu en het eerste drankje liet wel even opzich wachten, maar wij zaten/lagen heerlijk op de kussens en hadden een leuk gesprek.Het handen wassen ritueel met rozenwater leuk en apart. Het tweede drankje duurde ook erg lang maar mijn broer en ik waren zo gezellig aan het praten we hadden geen erg in de tijd, totdat het mij opviel dat mensen die veel later binnen waren gekomen al aan het eten waren. We hadden het net als onze buren aan weerszijde inmiddels ook koud gekregen tip 2 : zet de verwarming wat hoger, zeker als mensen lang moeten wachten en het buiten koud is! Een blik op mijn horloge vertelde ons dat we inmiddels al 1 uur en 15 minuten binnen waren en de voorgerechten nog niet eens waren geserveerd.Ook het tafeltje naast ons die gelijktijdig waren binnegekomen hadden nog niets te eten gehad.Bij navraag bleek dat ze ons volkomen vergeten waren, slordig! geen excusses helemaal niets werd er gezegd! wel hadden we nu binnen 5 minuten ons voorgerecht, wat overigens erg lekker was.Het hoofdgerecht kwam redelijk snel daarna en was OK maar niet bijzonder, beetje flauw van smaak.De buikdanseres en DJ tijdens het eten was wel leuk, maar de muziek mag wel iets zachter je kan elkaar niet meer verstaan en echt rustig eten is wat moelijk met de muziek zo hard. In een nagerecht hadden we niet meer zo'n zin, te lang gewacht en we hadden het inmiddels behoorlijk koud gekregen.Jammer Nomads! Het concept is leuk, maar als de gastvrouw niet oplet valt het allemaal wel tegen. We waren blij om het donkere en koude hol weer te verlaten en verlangden naar een warme kop koffie in een warme verlichte ruimte.Komen we terug?....Nou heel misschien in de zomer als het niet zo koud is en dan wel gewapned met een zaklamp en meteen maar duidelijk maken dat we graag binnen een half uur onze voorgerechtjes willen hebben! Oh ja €4 voor een biertje is niet echt een vriendelijke prijs! Hoop dat Nomads iets doet aan de bediening, want verder is het een leuke aparte tent en kan het een leuke ervaring zijn om daar eens te eten.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Nomads