Selamat Makan doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni
rene123456 15 april 2012 | |
Heb hier andermaal heerlijk gegeten, dit keer wat uitgebreider en dus de kans gehad hier wat langer te zitten dan anders. De specialiteiten van het huis mogen met recht als zodanig worden betiteld! Leuke sfeer, misschien een beetje krap maar de kwaliteit van het eten en de bediening maakt alles goed! Absolute aanrader, een van de betere restaurants in Utrecht! |
bertie46 26 maart 2012 | |
Prima bediening en genoten van de rijsttafel. Interieur een minpuntje...maar verder alles meer dan oké ..authentiek indonesisch |
corinepauline 16 maart 2012 | |
Eten is matig. Indisch-eten kenners zullen dit beamen. Niet echt vers, smaakvol. Uitstraling van stoffige jaren 70. Jammer, gemiste kans, ze zouden er echt meer van kunnen en moeten maken. |
Pauls 3 maart 2012 | |
Goed, oorspronkelijk en eerlijk eten, met een hele prettige bediening. Heel goed verzorgd, tot en met de hete handdoekjes na afloop. Aanrader! |
Eerlijkiseerlijk 2 maart 2012 | |
In tegenstelling tot de vorige schrijver hadden wij wel 2 soorten sambal en een bakje met 2 pepers standaard op tafel (gegeten met een groep van 8). Het eten was goed maar verder ook niet echt speciaal. Het pand is niet gezellig ingericht en voor een groot gedeelte een smalle pijpelaar. De prijs van een uitgebreide rijsttafel is 27,50 maar daar komt het dessert apart bij. Jammer dat er ook een toeslag werd berekend voor de gebakkenrijst en de chinese bami (storend). Bediening was zoals het hoort maar iets meer met enthousiasme vertellen over de gerechten zou mogen. Al met al voor mij een wat "vlakke" ervaring terwijl ik elke keer bij het uit eten gaan hoop op een "feestje". Een schone taak voor de uitbater om er echt iets van te (gaan) maken. |
lifo 23 februari 2012 | |
Gastvrije bediening.
parachuutje 15 december 2011 | |
Hier heerlijk gegeten, aanrader is de sate kambing, die aan tafel wordt afgemaakt met een lekker sausje. Kregen het recept niet, maar mochten wel een flesje kopen :) rijsttafel was lekker afwisselend, vers, gekruid, mmm. wil er snle weer eens terug. bediening was vriendelijk. |
coby968 1 december 2011 | |
Sinds 20 jaar weer eens echt lekker Indonesisch gegeten bij Selamat Makan. Zoveel verschillende gerechtjes met veel zorg klaargemaakt. Altijd weer leuk om hier terug te komen.
Kaasman 30 november 2011 | |
Prima, lekker eten en best aardig decor/inrichting. Het zat er dan ook goed vol op de vrijdag avond, met als gevolg dat je wel behoorlijk hard moest praten om je verstaanbaar te maken. Persoonlijk totaal geen problemen mee (ik vind het altijd wel gezellig), het wordt alleen wel een tikkeltje lastig als je je oom van 80 aan tafel hebt uitgenodigd (wat in mijn geval zo was).Hou hier dus rekening mee. Voor herhaling vatbaar. |
mariskitree 28 oktober 2011 | |
De inrichting is eenvoudig maar gezellig. De bediening is aardig en bescheiden. Ik heb de kleine rijsttafel gegeten, dat was lekker en behoorlijk veel |
Geef zelf je mening over Selamat Makan