Video

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenVegetarisch & Indonesisch
Menuprijs€24.50

5 juni 2013

Gisteravond met 8 personen van een uitstekende - en voor de meesten vegetarische - rijsttafel genoten. Rustige en attente bediening. Wat ons betreft een aanrader voor wie in alle rust vegetarisch wil rijsttafelen!

Gegeten op: 4 juni 2013.
berchris
berchris
Proever in spe

4 juni 2013

Op vakantie in Marokko werd me Selamat Makan aanbevolen. Dus toog ik er op een dinsdag naar toe.
De ontvangst was niet zo hartelijk en de gastheer was afstandelijk, iets wat ik niet gewend was uit andere Indonesische restaurants. Het interieur verwees naar het land van herkomst, maar eerder oubollig en functioneel dan mooi. Op de kaart vond ik twee specialiteiten van het huis die me aanspraken: Saté Kambing (geitenvlees) met een kecapsaus die aan tafel in een bananenblad wordt klaar gemaakt en Udang Goreng Kecap, gebakken garnalen met knoflook en palmsuiker in een pittige ketjapsaus met Pandan rijst en groenten. De uitvoering was, hoewel die speciaal was in het eerste geval, wat betreft de gerechten op mijn bord niet bijzonder en viel me qua smaak en finesse tegen. Ik heb er geen spijt van dat ik het een keer geprobeerd heb, maar zal niet meer op mijn schreden terugkeren en denk in weemoed aan mijn verblijf in Den Haag en diners in restaurant Istana aldaar.

Gegeten op: 21 mei 2013.

22 mei 2013

Via groupon zijn we hier gaan eten. Het was zoals verwacht. Allemaal schaaltjes met allerlei gerechtjes, waardoor je van alles kon proeven en dus een goed idee kreeg van de Indonesische keuken.

Het zit vlakbij het centrum, dus dat is ook wel ideaal. Vriendelijk personeel!

Gegeten op: 5 mei 2013.
daniel1234567
daniel12345...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

7 mei 2013

Het is de tweede keer dat we hier hebben gegeten, de eerste keer was met z'n tweeën, en deze keer waren we met 6 man. We hadden een Grouponbon. Het eten was lekker en goed op smaak. Het waren veel gerechtjes waar je van kon proeven, maar het was ook weer niet té veel. Onze favoriet: Ketoprak! We zijn echte vlees liefhebbers, maar dit vegetarische gerechtje is echt om je vingers bij op te eten. De dranken zijn jammer genoeg wat aan de prijzige kant en verder is het restaurant vrij klein en je zit dicht op elkaar. De heren van de bediening vonden wij een beetje afwezig en afstandelijk. Misschien was dit maar een moment opname. We hebben in ieder geval wel een gezellige avond gehad, en lekker gegeten.

Gegeten op: 10 februari 2013.
jaelleke
jaelleke
Meesterproever

16 maart 2013

De vegetarische rijsttafel hier is goed, deze biedt een ruime variatie aan gerechten waarvan ik een aantal nog niet kende uit mijn Indonesische kookboeken. Zelfs de sajoer lodeh waar ik normaal niet zo'n fan van ben was hier wel oké. Enigste minpunt was de pindasaus bij de gado gado en de saté tahoe, deze vond ik aan de saaie kant.

Gegeten op: 7 maart 2013.
AlexanderDeGourmet
AlexanderDe...
Expertproever

Schrijf zelf een recensie over Selamat Makan

Schrijf hieronder je recensie over Selamat Makan. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten