hall0108 5 februari 2012 | |
Op advies heengegaan omdat we met 2 kids lekker wilden eten, maar dat ze wel een beetje kunnen rondlopen/ spelen. Bij binnekomst even wennen. Is geen moderne en strakke zaak. Zou netter en afgewerkter kunnen. Het was redelijk bezet en inderdaad was er een hoekje voor de kids. Niet heel groot, maar je had het idee dat je met elkaar in een grote huiskamer zat. Oude details van de vorige bewoners waren nog overal. Vlotte bediening met aandacht voor de kids. Specialiteiten naast de kaart en kleine maat pizza's voor de kids. We namen oa. kalfsvlees met limoncello en een extra optie naast de kaart: rib-eye met parmezaan, rucola en balsamico. Smaakte allemaal uitstekend. Op verzoek de rib-eye medium en dat was ie ook. Kids hebben zich prima vermaakt en wij dus ook. De ober hielp zelfs de kids hun jas aantrekken. Super en gaan we zeker nog eens heen als we Den Haag bezoeken. |
Sande 7 oktober 2011 | |
Onze favoriete Italiaanse restaurant van Denhaag. Het eten is altijd uitstekend en heeft een leuke ambiance. Zeker een aanbeveling voor echt lekker Italiaans eten.
splint 27 september 2011 | |
Ziani was jaren geleden een aardig restaurant maar dat is voorbij. De egyptische eigenaar en kok kunnen er niets van. Doorgekookte pasta en vlees zonder enige smaak. Hier eet je niet voor je plezier . Mijn advies: blijf lekker thuis eten. |
eten22 2 september 2011 | |
Van kennissen gehoord dat dit een zeer goed Italiaans restaurant is. Ons werd de specialiteit zalm met saus en spaghetti aioli aangeboden en het smaakte uitstekend. De kinderen namen een pizza bolognese en pizza tonijn wat ze zeer lekker vonden. Gezellige sfeer, goede bediening. En zeker voor herhaling vatbaar. |
rensaarse 24 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten met mijn vrouw en onze twee kinderen. De smaak van het eten was uitstekend en we hoefden niet lang te wachten op onze eten. Goede bediening en een leuke sfeer. En ze hebben ook een specialiteit van de dag |
Luastur 3 januari 2010 | |
Het eten was goed maar wij moesten wat lang wachten. Gelukkig is er een "kinderhoek" in het restaurant. Alle pizzas kunnen ook besteld worden in kindermaat, dat is ook handig. |
jwaes 17 april 2009 | |
Goed eten, redelijk/goede bediening, matige uitstraling. Een feest voor ouders met kinderen. Heb je geen kinderen, of er geen zin in, kom er dan zeker niet voor 20.00
Proever33334 23 juni 2008 | |
Dat dit restaurant een 7.8 voor het eten krijgt is ronduit schokkend (vgl. Mero, dat een 7.6 krijgt). Uit de kaart met bijna 100 gerechten kozen we veiligheidshalve maar voor pizza's. Die waren net aan ok. Het is een groezelig restaurant (maar dat heet kennelijk kindvriendelijk), de bediening is benedenmaats. Tip: als je frisdrank zonder prik schenkt vallen extreem vieze glazen extra op. Nooit meer. |
Proever36952 1 maart 2008 | |
Afgelopen znndag heerlijk gegeten in een ongedwongen ambiance. Erg gezellig wat rommelig aandoend restaurant maar dat weet je als het een kindvriendelijk restaurant is. Gaf ons een Italiaans gevoel waar gezelligheid en lekker eten de boventoon hebben en de aankleding op de 2e plaats komt. Prima dus want het eten was uitstekend en de bediening snel en vriendelijk. Zelfs toen er wat verkeerd gegaan was met het dessert werd dit heel snel en correct in orde gemaakt. Complimenten dus en zeker voor herhaling vatbaar ! |
Proever66910 14 december 2007 | |
Ik ben het met de negatieve commentaren niet eens: de bediening was uitermate vriendelijk en snel en dat mijn dochtertje van 14 maanden steeds weer naar de speelhoek rende werd helemaal geen probleem gevonden. Goed, aan het eten zou wel iets meer smaak kunnen zitten, maar het is toch heerlijk om een restaurant te hebben waar kinderen ook mogen komen, zonder dat iedereen je aanstaart? Ook is het echt gezellig als een restaurant op vrijdagavond om half zes al bomvol zit. Allora, complimenti! |
Geef zelf je mening over Ziani