7.4
6.4

KeukenItaliaans
Openingstijden17.00-22.30

hall0108 hall0108 5 februari 2012

Op advies heengegaan omdat we met 2 kids lekker wilden eten, maar dat ze wel een beetje kunnen rondlopen/ spelen. Bij binnekomst even wennen. Is geen moderne en strakke zaak. Zou netter en afgewerkter kunnen. Het was redelijk bezet en inderdaad was er een hoekje voor de kids. Niet heel groot, maar je had het idee dat je met elkaar in een grote huiskamer zat. Oude details van de vorige bewoners waren nog overal. Vlotte bediening met aandacht voor de kids. Specialiteiten naast de kaart en kleine maat pizza's voor de kids. We namen oa. kalfsvlees met limoncello en een extra optie naast de kaart: rib-eye met parmezaan, rucola en balsamico. Smaakte allemaal uitstekend. Op verzoek de rib-eye medium en dat was ie ook. Kids hebben zich prima vermaakt en wij dus ook. De ober hielp zelfs de kids hun jas aantrekken. Super en gaan we zeker nog eens heen als we Den Haag bezoeken.

Sande Sande 7 oktober 2011

Onze favoriete Italiaanse restaurant van Denhaag. Het eten is altijd uitstekend en heeft een leuke ambiance. Zeker een aanbeveling voor echt lekker Italiaans eten.

splint splint 27 september 2011

Ziani was jaren geleden een aardig restaurant maar dat is voorbij. De egyptische eigenaar en kok kunnen er niets van. Doorgekookte pasta en vlees zonder enige smaak. Hier eet je niet voor je plezier . Mijn advies: blijf lekker thuis eten.

eten22 eten22 2 september 2011

Van kennissen gehoord dat dit een zeer goed Italiaans restaurant is. Ons werd de specialiteit zalm met saus en spaghetti aioli aangeboden en het smaakte uitstekend. De kinderen namen een pizza bolognese en pizza tonijn wat ze zeer lekker vonden. Gezellige sfeer, goede bediening. En zeker voor herhaling vatbaar.

rensaarse rensaarse 24 augustus 2011

Heerlijk gegeten met mijn vrouw en onze twee kinderen. De smaak van het eten was uitstekend en we hoefden niet lang te wachten op onze eten. Goede bediening en een leuke sfeer. En ze hebben ook een specialiteit van de dag

Geef zelf je mening over Ziani