Restaurant Willem V gaat Back to Basic!
Restaurant Willem V is een eetgelegenheid waar in een gemoedelijke entourage lekker en ontspannen gegeten kan worden. Ervaar zelf eens onze a la carte kaart of het heerlijke drie gangen surprise menu voor een vast bedrag van € 25,00.
www.willemv.nl
info@willemv.nl
Als gast van deze brasserie ‘wordt je warm ontvangen’. Op de vier keer per jaar wisselende kaart staan ‘heerlijke klassieke, maar ook gewaagdere gerechten’ die slechts een enkeling ‘wat gezocht’ vindt. De menu’s zijn goed in evenwicht en het is geen enkel probleem op de kaart mooie wijnen te vinden, of om die aangeraden te krijgen door de ‘enthousiaste bediening’ die hun keuze maar wat graag toelichten. ‘Een restaurant om te onthouden.’
Met Kerst heb ik met mijn familie bij willem v gegeten.mijn vakantie was gelijk goed begonnen. Ik heb genoten van de glimlach van daar werkende personeel. De menu klopte, de huiswijntje was TOP! Ik heb gevraagd om de bijpassende huiswijn. En die was zo lekker! Ik lees net een recentie over dezelfde Kersdag, maar ik snap er niks van. Dat meisje sprak vloeind nederlands. De rest kan nog voorbeeld nemen. Hebt u misschien gewoon last dat ze een leuk accentje heeft? Ik heb zo'n groupon voucher gekocht, dus heb er zin in om volgende week daar weer te gaan! Top prestatie!
Gisteren op verzoek van ons personeel gegeten bij W5.
Een aantal personeelsleden waren al bij W5 geweest en hadden daar lovende woorden over. Dus het moest wel goed zijn. Inderdaad het eten was er prima met een prima erbij aanbevolen wijn. Vooral de kreeft was heerlijk. De bediening was prettig en voldeden direct aan onze wensen. Na afloop kwam de kok nog even aan tafel om te horen of alles naar wens was verlopen. Ik kon daar niet anders op zeggen dat het een zeer geslaagde avond voor ons was geweest en dat we allemaal genoten hadden.
Ik heb gelijk een afspraak gemaakt om samen met mijn vrouw er te gaan eten.
Hebben hier in december met een bedrijfsuitje gegeten met 9 personen, we hebben lekker gegeten en de service was optimaal. We hebben ons door de kok laten verassen, Een lekkere salade vooraf met gamba's en een lekker stuk vis als hoofdgerecht, en een grand dessert.
Wij komen zeker terug.
Deze kerst hadden wij redelijke verwachtingen van dit restaurant. De uitstraling en prijzen hebben een duidelijke ambitie. Een ambitie die alleen helaas totaal NIETwaar wordt gemaakt.
Het eten is matig, de bediening uitermate slecht en prijs kwaliteit verhoudingen zijn ver te zoeken. Een beetje bistro stijgt hier al boven uit voor een kwart van de prijs.
Na tweemaal een verkeerde ronde eten te krijgen en extreem lang te moeten wachten op vervanging bleek de uitleg van de matig Nederlands sprekende serveerster dat het een 'lekker visje is' wat 'even duurt om te maken'. De toon hiervan was uitermate neerbuigend en een dergelijke opmerking is natuurlijk 'not done'. Zeker niet als aan het begin van de gangen een snelheid aanwezig is die amper bij te houden is en voor het hoofdgerecht 3 glazen wijn aan wachttijd nodig zijn. Tel hier bij op dat er geen geen a la carte was. Totaal onbegrijpelijk. Mede omdat andere tafels, welke later begonnen waren, al met het hoofdgerecht klaar waren tegen de tijd dat onze tafel wat mocht ontvangen.
Duidelijk een geval van eens en NOOIT weer. Als ik de heer den Blijker was, zou ik eisen dat mijn naam niet genoemd wordt in combinatie met dit restaurant.