Voor de 2e keer hier gegeten. Vorige keer viel de thiase curry een klein beetje tegen maar nu ben ik blij dat ik het nog een kans gegeven heb. Ideaal voor een snelle hap, niet echt om een hele avond door te brengen. Eenvoudige maar lekkere gerechten, vegetarisch "jaren 80 stijl". Ik had de exotische rijst maaltijd met lekkere rijst/ linzensaus/gebakken banaan, pindasaus enz. De boekweitkoek van mijn tafelgenoot was ook lekker. De witte wijn vond ik echt heerlijk. Als je afrekent hoef je niet te schrikken. De prijzen op de website wijken wel af van die werkelijke prijs, overigens. Vind ik nooit zo netjes. De bediening is gewoon oké, niets meer en niet minder.
eenvoudige inrichting, geeft je het gevoel bij iemand op bezoek te gaan, huiskamer idee met een doorkijk naar de mini keuken.
Kok zeer gemotiveerd. Eerlijk eten voor een faire prijs!
Kleine zaak, heel eenvoudig ingericht, ongedwongen sfeer, een uitstekende menukaart. Iedere vegetariër eet er gezond en erg lekker (ondanks dat het geen heel ingewikkelde maaltijden zijn) maar ook niet-vegetariërs vinden het heerlijk eten.
Ruim voldoende keuze! Kwaliteit eten: uitstekend - altijd vers. Prijs heel redelijk. Bediening is erg vriendelijk maar gelukkig nooit overdreven. 1 Grote tafel waaraan een grote groep kan eten maar vaak zitten daar verschillende mensen die alleen zijn en een hapje komen eten als ze uit het werk komen ofzo (als je alleen bent kun je er heel ongedwongen eten, gewoon met een krantje - soms even met elkaar praten of de bediening). Een stuk of 6 tweepersoonstafels en nog 1 of 2(?) tafels voor iets grotere groepen (4/5 personen). Wij zijn blij met de Wankele Tafel!