Walraven 29 april 2012 | |
Wij zijn over het algemeen fan van het vd Valk concept, maar hier moet fa. vd Valk snel mee stoppen. Wat een vergane glorie ! Op een vrijdag-middag met behoorlijk weer hier even koffie gedronken. Maar een paar tafels bezet en toch overal tafels met nog kruimels op tafels en stoelen. Ook rommel op de vloer en vloerbedekking vreselijk smoezelig. Er liep slechts één persoon in de bediening en verder ook nauwelijks personeel te zien.
kphgo 30 maart 2012 | |
T eten was erg lekker, maar een gruwelijk slecht en voor slechtgehumeurde bediening. Kwakte de menukaart op mijn handen, vriendelijkheid was ver te zoeken, al doe je maar alsof.
Robbiatti 11 maart 2012 | |
Eten niet bijzonder en bediening/ontvangst was ronduit slecht! Klungelig personeel wat het vak niet verstaat. Voor mij geen tweede keer! |
debsta 8 november 2011 | |
Helaas moet ik terugkomen op mijn mening van vorig jaar. Bij terugkomst onlangs hadden we zulk slecht eten. We hoefden de rekening ook niet te betalen. Droog vlees, hele vette schnitzel, mosselen met stukjes schaal er nog in. Het voorgerecht was een hors d'oeuvre... visjes uit blik dus daar kon niet veel fout mee gaan.. jammer... maar afknapper van de week. |
WJBijleveld 10 mei 2011 | |
We hebben 8 mei 2011 het diner bij jullie genuttigd maar het was verre van goed het voorgerecht de kippesoep was heel erg zout het hoofdgerecht de biefstuk was niet warm de groente kan je niet kiezen krijg je slabladeren met vreselijke geitenkaasof een en ander wit prutje echt niet goed dus we hebben niet lekker gegeten. Jammer hoor want de lokatie is juist zo leuk. |
pluknroos 11 februari 2011 | |
Wij waren met een gezin van 6 personen op bezoek om te genieten van een lunch en het mooie uitzicht. Uitzicht viel tegen dankzij storm maar over het eten en de bediening kunnen we niet hetzelfde zeggen. Heel erg vriendelijk en behulpzaam, vooral de dame met het rode haar. Zeer vlot met opnemen van drankjes en uitserveren van het eten. Voor 70 euro stond werkelijk de hele tafel vol met eten en drinken van goede kwaliteit. Natuurlijk proef je dat het eten niet altijd vers en authentiek is bereid maar dit is ook geen kenmerk van Van der Valk. De prijs kwaliteit was dik in orde!
bygones 1 december 2010 | |
Hier ben ik van mening gekomen dat het 'all you can eat' concept bij Europees eten niet past. Er zijn hiervoor te weinig mensen en het duurt te lang voordat je zelfs je bestelling kan doen en duurt ook veel te lang voordat je je eerste drankje geserveerd krijgt. Verder is het eten niet voldoende. Ik heb bijna alles geproefd en ben totaal niet onder de indruk. Interieur vind ik ook eigenlijk niet meer kunnen, waar ik wel van heb genoten is het uitzicht. |
Alice20 24 oktober 2010 | |
Wij eten hier vaak als we met de hele familie uiteten gaan. Kaart is vrij simpel maar wel voor iedereen wat wils. Op het eten moet je hier wel altijd vrij lang wachten vind ik, maar de porties zijn wel ruim vooral door de schaaltjes 'extra's' die je ook altijd gewoon bij kunt bestellen. Je eet hier altijd lekker, maar wel gewoontjes maar als je met mensen gaat die niet van poespas houden is het ideaal.
debsta 18 september 2010 | |
Van der VAlk... ik vind de kwaliteit gewoon goed. De ouderwetse kaart is afgeschaft maar de XXL kaart is perfect. Een schnitzel van 500 gram met frites zoveel dat op een theeblad past kost je 13 euro. Het vlees is altijd prima daar, lekker groeten en aardappels en onbeperkt bij te bestellen. Mocht het vlees niet naar je zin zijn....geen punt, je krijg direct een nieuw stuk. De bediening is prettig, lieve mensen, correct en snel. Heerlijk om te zitten in de winter na een wandeling op het strand. |
Traveldreamers 28 juli 2010 | |
We zijn hier al vaker geweest, locatie is top! Eten is zoals je bij Van der Valk kan verwachten maar.... de bediening - buiten de goede vaste krachten - is zeer slecht. Het management mag uitzendkracht wel wat beter uitzoeken en/of opleiden. |
Geef zelf je mening over Pier Scheveningen Van der Valk