KeukenHollands
Openingstijden10.00-22.00

debsta debsta 8 november 2011

Helaas moet ik terugkomen op mijn mening van vorig jaar. Bij terugkomst onlangs hadden we zulk slecht eten. We hoefden de rekening ook niet te betalen. Droog vlees, hele vette schnitzel, mosselen met stukjes schaal er nog in. Het voorgerecht was een hors d'oeuvre... visjes uit blik dus daar kon niet veel fout mee gaan.. jammer... maar afknapper van de week.

WJBijleveld WJBijleveld 10 mei 2011

We hebben 8 mei 2011 het diner bij jullie genuttigd maar het was verre van goed het voorgerecht de kippesoep was heel erg zout het hoofdgerecht de biefstuk was niet warm de groente kan je niet kiezen krijg je slabladeren met vreselijke geitenkaasof een en ander wit prutje echt niet goed dus we hebben niet lekker gegeten. Jammer hoor want de lokatie is juist zo leuk.

pluknroos pluknroos 11 februari 2011

Wij waren met een gezin van 6 personen op bezoek om te genieten van een lunch en het mooie uitzicht. Uitzicht viel tegen dankzij storm maar over het eten en de bediening kunnen we niet hetzelfde zeggen. Heel erg vriendelijk en behulpzaam, vooral de dame met het rode haar. Zeer vlot met opnemen van drankjes en uitserveren van het eten. Voor 70 euro stond werkelijk de hele tafel vol met eten en drinken van goede kwaliteit. Natuurlijk proef je dat het eten niet altijd vers en authentiek is bereid maar dit is ook geen kenmerk van Van der Valk. De prijs kwaliteit was dik in orde!
Enige minpunt was de overduidelijk slechte staat waarin het restaurant (en de gehele pier) verkeerde. Dit is werkelijk niet om aan te zien en doet erg af aan de algehele sfeer!
Verder een dikke pluim!

bygones bygones 1 december 2010

Hier ben ik van mening gekomen dat het 'all you can eat' concept bij Europees eten niet past. Er zijn hiervoor te weinig mensen en het duurt te lang voordat je zelfs je bestelling kan doen en duurt ook veel te lang voordat je je eerste drankje geserveerd krijgt. Verder is het eten niet voldoende. Ik heb bijna alles geproefd en ben totaal niet onder de indruk. Interieur vind ik ook eigenlijk niet meer kunnen, waar ik wel van heb genoten is het uitzicht.

Alice20 Alice20 24 oktober 2010

Wij eten hier vaak als we met de hele familie uiteten gaan. Kaart is vrij simpel maar wel voor iedereen wat wils. Op het eten moet je hier wel altijd vrij lang wachten vind ik, maar de porties zijn wel ruim vooral door de schaaltjes 'extra's' die je ook altijd gewoon bij kunt bestellen. Je eet hier altijd lekker, maar wel gewoontjes maar als je met mensen gaat die niet van poespas houden is het ideaal.
Bediening hier vind ik chagerijnig en ze snauwen elkaar af in het bijzijn van klanten en dit vind ik eigenlijk niet kunnen.

Geef zelf je mening over Pier Scheveningen Van der Valk