7.4
6.3

KeukenJapans & Chinees-Indisch

Vleesje Vleesje 9 maart 2012

In het begin wel aardig enthousiast over dit restaurant. Wat afhaal gedeelte betreft.Maar het is wat minder geworden. Veel gerechten maar het is meer kwantiteit dan kwaliteit.
Het wok gedeelte in restaurant is kleiner dan menig ander wok restaurant.
Op zich niet erg maar een flink nadeel is dat de vitrines heel dicht opelkaar staan en dan ook nog eens in het looppad waar men de wok gerechten voorbereidt. De keuken dus.
Kortom het is nogal rommelig en hectisch.

goudvink42 goudvink42 1 november 2011

Over het algemeen goed eten en voor de wok diverse verse groenten. Ook de sushi's zijn smakelijk en worden veel gegeten waardoor men wel eens mis grijpt. Wordt bijgevuld terwijl je wacht.

Fiona88 Fiona88 16 april 2011

Lekker en makkelijk eten. Soep vooraf is prima, genoeg voorgerechtjes en lekker wokken met prima vlees en verse groenten.Ijs na is prima, maar aarbeitjes waren op. Ook de sushi was op toen wij binnenkwamen. Al met al, goed, makkelijk en leuk adresje!

wimschook wimschook 8 juli 2010

Vanavond (8-7-2010) met 8 mensen hier gegeten. Erg lekker, wokken, grillen en kant-en-klare gerechten. Prettige, vlotte bediening. Oudere recensies zouden eigenlijk moeten worden verwijderd; wat telt is hoe het nĂș is. Voor mij een aanrader.

Lucienne Lucienne 2 februari 2010

Ach, voor 19,50 pp moet je eigenlijk niet zeuren. Maar een andere wok (bijv. Westbroekpark) is een aanrader, jammergenoeg deze niet. Een vette baklucht, gedateerde inrichting en het buffet is rommelig. De vriendelijke bediening kon het niet bijbenen. De drank, iets waar ze wel op kunnen verdienen, liet lang op zich wachten, gemiste kans om omzet te maken. Misschien is de rekening voor anderen wel een motivatie om daar nog eens naar toe te gaan. Lekker goedkoop schransen.

Geef zelf je mening over Tong Fong City