KeukenHollands & Internationaal

RonaldLuijten RonaldLuijten 13 mei 2012

Koffie met rabarbertaart besteld met slagroom,
De koffie was slap, geen lekkere koffie, dit kan beter!!
De rabarbertaart nix op aan te merken, maar dan slagroom uit een spuitbus.. dit kan echt niet..
Laat je koffiezetter afstellen, koop een nieuwe, en slagroom maak je toch gewoon zelf even..
Gegeten heb ik er nog niet, daar kan ik niet over oordelen.

Donna van der Loo Donna van der Loo 20 september 2011

Op een regenachtige zomerdag zeer knusse lunch kunnen genieten op het overdekte terrasje van dit paviljoen. Ondanks de drukte bleven degenen die serveerden heel aardig; de salades kwamen snel, en waren verrukkelijk en verrassend laag geprijsd voor deze kwaliteit. We vonden het heel leuk om naar de kippetjes te kijken die rond scharrelden. Op de kaart stond voldoende voor vegetariƫrs. Zorg dat je wat losse euro's bij je hebt voor de automaat om het park binnen te mogen. De parkeerplaats is daarentegen gratis.

betteke betteke 23 april 2010

Heerlijk geluncht op het tarras van dit prachtige theehuis, wat zakelijke bediening maar heel adequaat, salades zijn meer dan verrukkelijk en een goede huiswijn voor een redelijke prijs.

Thomas Maxwell Thomas Maxwell 7 februari 2010

Na vele jaren weer eens met de familie een bezoek gebracht aan De Horsten ... wat een fantastische gelegenheid is dit toch! Heerlijke lunch genoten onder de vakbekwame gastvrijheid van de uitbater, die ons na al die jaren nog steeds herkende. Chapeau!

basl basl 3 augustus 2009

Prachtig gelegen op landgoed de Horsten kun je bij het Theepaviljoen een heerlijke High Thee bestellen. Dit deden wij met een heel gezelschap voor de verjaardag van een familielid. Wij arriveerden iets later dan verwacht (30 min). Toen wij opmerkte dat het eten we in een erg hoog tempo werd geserveerd werd ons te kennen gegeven dat dit werd gedaan omdat het paviljoen over een uur zou sluiten. Dat vonden wij uiteraard jammer en toen we dit te kennen gaven, werd ons uitgelegd dat we dit min of meer aan ons zelf te danken hadden. De manier waarop dit gebeurde was alles behalve gastvrij te noemen. Zonde dat men zo met gasten om gaat, dat maakt dat we ondanks de kwaliteit van het eten en de mooie locatie niet meer terug zullen komen.

Geef zelf je mening over Theepaviljoen de Horsten

MaandagGesloten