steveM 16 april 2012 | |
Van het weekend hier gegeten. Kip was nog rauw van binnen. Bij het opmerken hiervan werd alleen maar gezegd dat dat "normal" is. Er werd geen sorry genoemd of/en een nieuwe kip aangeboden. Gelukkig zijn nog een hoop goede restaurants waar je wel de service en kwaliteit krijgt waar je voor betaald.
Vleesje 8 maart 2012 | |
Een aantal keren hier geweest. Sfeervolle tent met soms in het weekend live muziek.
Markensam 25 februari 2012 | |
We hebben hier vaak gegeten. Kwaliteit was altijd goed. Zeker aan te raden de kaas dip! Alleen afgelopen kerst voor het laatst gegeten hier en dat was zeer slecht bevallen. We denken te grote porties gemaakt voor het hele weekend oid. Veel te vet waardoor het niet echt te eten was. Hopelijk een incident. |
boon 10 december 2011 | |
gisteren gegeten hier de bediening vond ik helaas zozo, muziek (vnl spaans!) matig. het eten was prima evenals de inrichting. kortom goed restaurant. alleen die muziek, ik verbaasde me erover. |
JGvermeulen 10 december 2011 | |
Hier 2 weken geleden gegeten, goede locatie, goede bediening, eten en presentatie was naar mijn mening niet best. Presentatie was ver te zoeken burrito kip was te doen , en de de burito gehakt slecht> jammer < locatie top > eten voor ons niet meer |
Proever60850 2 november 2011 | |
Op zondag middag hier gegeten. Gezellig Mexicaans restaurant met vlotte en vriendelijke bediening. Spareribs gegeten. Deze waren prima van smaak, goed gegaard en voldoende. Gematigde prijzen. Aan te bevelen. |
amy1 13 september 2011 | |
Afgelopen zaterdag 10 september ben ik hier met 3 vriendinnen wezen eten. Geweldige avond gehad! Wat ik van een Mexicaan gewend ben, kun je voor een klein prijsje goed eten. Wat ik het belangrijkste vind als ik ga eten, is de bediening. Geen slecht woord voor deze zaak! De gastheer was uiterst charmant en heeft ons netjes en vriendelijk bediend. Ook de blonde dame die onze cocktails bracht, valt onder dezelfde categorie. Het terras zat helemaal vol, maar tijd voor een kort praatje was er gewoon bij. Ook toen de regen zich liet zien, konden we snel en zonder problemen binnen plaats nemen. Toen we buiten even gingen roken en onze frisdrankjes nog op de tafel stonden, had de gastheer per abuis de glazen al van tafel geruimd. Toen hij erachter kwam dat we buiten zaten, kregen we een nieuw drankje aangeboden. We waren al toe aan koffie, maar hoe netjes is dit?
KiesjeKoopje 14 juli 2011 | |
Gisteren gezellig met m'n mams hier gegeten. Vriendelijke vlotte bediening en een leuke entourage. Een flinke schaal tortilla chips met dip op tafel. Wij hebben de 2 enchiladas met kip, de 2 buritto's met kip, een bakje zure room en zoete witte wijn besteld. Het eten werd vlot maar gelukkig niet té snel op een lekker warm bord geserveerd. Flinke porties met lekker veel kaas erover. De kip was heerlijk mals en op het bord een frisse salade ernaast. Na het eten op ons gemak nog genoten van een 2e glas wijn zonder dat we weggekeken werden. Wij vinden de prijs/ kwaliteit/hoeveelheid goed. 2 flinke hoofdgerechten, zure room en 4 witte wijn voor 45,-. Wij zijn enthousiast en komen zeker terug! |
RujSnomis 8 juli 2011 | |
Heerlijk! Vooraf de Chili con queso -kaasdip- en daarna combinacion yucatan -taco, enchilada en burrito-. Het was geen probleem om de vullingen in de combinatie te veranderen en ook de cocktails en service waren erg goed! Werkelijk subliem |
broekman 5 juli 2011 | |
Ik heb samen met me meisje vorige week maandag heerlijk bij Tex Mex scheveningen gegeten, het was mooi terras weer! eerst even op de lounge bank een cocktail gedronken,
Geef zelf je mening over Tex Mex