KeukenJapans
Openingstijden12.00-15.00, 17.00-22.00

Waar andere sushirestaurants voor een overdreven Aziatische inrichting gaan, houdt dit Japanse eethuis het liever simpel en onvervalst. Dit is hoe een sushihuis er in Japan uitziet: stijlvol en een beetje ouderwets. Wat Suzuran verder typeert is de humor en het enthousiasme van de gastheer. Hij eist dat je de gerechten in het Japans besteld en nadat hij het heeft voorgedaan ben jij aan de beurt! Wat je vervolgens op je bord krijgt overtreft elke verwachting: fantastisch! Als liefhebber van de echte Japanse keuken kun je niet om Suzuran heen!

karasu karasu 28 november 2011

Japans eten zoals het bedoeld is. De gastheer is een beetje zonderling type, maar uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zijn Japanse echtgenote staat in de keuken en wat zij je voorzet is precies zoals je het in Japan ook krijgt (en ja, dus soms nog lauwe sushirijst! Zoals het hoort!). Ook de ambiance is zoals je het in Japan veel tegenkomt. Verwacht geen schuifdeuren en pling-plong muziek. Dit is een onvervalste en betaalbare huis-tuin-en-keuken Japanner. Juist daarom kom ik er zo graag!

gorsira gorsira 23 november 2011

Altijd weer uistekend. Alles supervers en heerlijk. De oriental chicken is onvolprezen. Gaan er altijd met heel veel plezier eten. Gastheer vriendelijk en zijn vrouw in keuken doet het geweldig.

gertjan12341 gertjan12341 25 augustus 2011

Ik vind de eten van de all you can eat restaurants nog beter dan die van Suzuran. Rijst van de sushi's waren nog warm en de gastheer (een Nederlandse man) was ook niet echt enthousiast.

Suzuranfan Suzuranfan 10 november 2010

Nog wonende in Den Haag deze wereldtent ontdekt. Nu alweer bijna 3 jaar wonend in Gouda is dit het enige restaurant waar we elke keer weer naar uit kijken om naar toe te gaan en graag de reis voor maken. De gastheer is op en top vriendelijk en regelt altijd wat mogelijk is om aan te kunnen schuiven. De sushi en de handrolls zijn FAN-TAS-TISCH. Vers zoals het moet zijn, prachtige smaken en rijke porties.
Geweldige aanrader, echte liefhebbers van Japans kunnen niet om Suzuran heen.

Proever26544 Proever26544 23 september 2010

Het was weer geweldig.

Alles vers!!

Suzuran is wel de enige echte Jap.

Geeen Chineese chef in de keueken.

Ga zo door.

Geef zelf je mening over Suzuran Japans Eethuis