| Activiteiten | Afhalen |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een heerlijke rijsttafel gegeten, de gerechten waren gevarieerd en niet te pittig.
De bediening was vlot en vriendelijk.
Het restaurant zelf ziet er niet echt aantrekkelijk uit.
Maar de kwaliteit van het eten is super evenals de prijs die uitermate vriendelijk is.
Lieve bediening. Mooi interieur. Klein oppervlak. Weinig privacy. Propere indruk. Prima ligging. Maar één ding is jammer: het eten is er niet voldoende uitgesproken, en dat verwacht ik wel bij een heuse Indonesiër, toch?! Daarmee is de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn mening economisch onvoordelig. Jammer.
Gegeten op: 22 maart 2013.De vegetarische rijsttafel was uitgesproken flauw én niet warm. De ober sprak geen Nederlands, was ongeïnteresseerd en informeerde nergens naar. De uitstraling van het etablissement paste uitstekend bij het eten en de service: smakeloos.
Gegeten op: 26 februari 2013.
Lekker gegeten, maar ik had gehoopt dat het beste Indonesisch restaurant van Den Haag beter zou zijn.
De smaak had wat pittiger gekund en sommige gerechten werden wat lauwwarm opgediend.
Bediening was heel vriendelijk, de entourage niet erg bijzonder maar in deze prijsklasse vind ik dat geen bezwaar.
Voor de beste rijsttafel in Zuid-Holland ben je hier op het juiste adres!! Ook de bediening is altijd meer dan oprecht vriendelijk!
Gegeten op: 15 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Srikandi
Schrijf hieronder je recensie over Srikandi . De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.