| Keuken | Bistro |
| Minimum menuprijs | €16.50 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
MIeketje 19 maart 2012 | |
Zaterdag hier gegeten.
Vleesje 9 maart 2012 | |
Menuutjes zijn iets gestegen kwa prijs.
Kadeka 23 januari 2012 | |
Van te voren op i'net gezien wat ik er kon gaan eten en besloot te gaan voor een maandmenu a 20 euro p.p. Vooraf soep of bladerdeeg bakje met kipragout. Bij het hoofdgerecht waren zowel de kipspiezen als de (bijzonder malse!) kogelbiefstuk goed bereid. Bijgerechten voor 3 personen (klein schaaltje met- gebakken aardappeltjes, rabarber en witlof) waren te weinig als je allemaal alle drie zou lusten en te beperkt als je geen rabarber en witlof lust. Desalniettemin was het wel smakelijk. Nagerecht was caramelijs of dame blanche. Wederom niet echt bijzonder/apart (gewoon vanille-ijs), maar ouderwets gepresenteerd in een ijscoupe. De inrichting van het restaurant zag er erg gezellig uit, incl. een open haard met chill-hoekje. |
koningch 6 juni 2011 | |
Afgelopen donderdag Hemelvaart heb ik daar met twee familieleden gegeten. Ik was daar al eerder geweest met een eetrclub van 6 personen en dat was eenieder uitstekend bevallen, vandaar opnieuw daarheen. Ze komen niet al te vaak en je wilt dus wel een goede beurt maken. De buitenkant en de entree zijn niet erg bijzonder. Er was in het begin wel heel even sprake van enige scepsis bij mijn gasten. Eenmaal binnen was dat snel over. Het ziet er wel gezellig , een beetje oudhollands uit.
fredgonn 8 december 2010 | |
Op de donderdagavond dat wij er waren was het druk. Dat is verklaarbaar want het is een prima restaurant, zeker als je 's avonds nog ergens heen moet. Snelle, vriendelijke bediening. Het eten was ook helemaal goed (we hadden een menuutje). Wat het interieur betreft: zelf hou ik wel van die 'oude meuk' (platen, foto's en attributen) in een restaurantje, voor mij zijn dat juist sfeerverhogende zaken. Dat donkere vond ik wel meevallen, het enige was de drukte maar het was gezellig druk, je zit elkaar toch niet in de weg. |
Geef zelf je mening over Het Spinnewiel