KeukenInternationaal

079dl 079dl 18 mei 2012

Wat een leuk restaurant, lekker gegeten goede huiswijn en vriendelijke service. Een aanrader voor een gezellige avond. ik kom graag nog een keer terug.

Marloes1980 Marloes1980 2 april 2012

Wat een gezellig restaurant! Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten! De bediening was erg goed, een prettige mix tussen beleefd en oprecht. Een leuke rondleiding gekregen in het prachtige hotel. Een aanwinst voor Zoetermeer waar we graag nog een keer komen eten!

Sjaan85 Sjaan85 1 april 2012

We hebben hier afgelopen vrijdag gegeten en het was gewoon super! We hadden gekozen voor het menu en dit was echt heel goed, ook de bediening was prettig en behulpzaam! Toen na de koffie mijn eigen verrassing kwam (een huwelijksaanzoek!!) stond de bediening direct klaar om ons te feliciteren en champagne van het huis aan te bieden! Als topper van de avond kregen we de bruidssuite aangeboden, in plaats van de 'gewone' kamer die was geboekt. Kortom een onvergetelijke avond en het hele team van De Sniep bedankt!

moll moll 28 maart 2012

Bij De Sniep kun je altijd terecht voor een lunch, diner, vergadering of feest (en tegenwoordig zelfs voor een overnachting). Het personeel en ook de eigenaren, doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Het eten is gewoon goed en de sfeer is persoonlijk en gezellig. Wat ik altijd belangrijk vind, is dat je wordt herkend als je een regelmatige gast bent. En bij De Sniep is dat zo; daar kunnen andere restaurants nog wat van leren! Voor een aangenaam verblijf is De Sniep van harte aan te bevelen!

roland3 roland3 27 maart 2012

Wat een slecht restaurant. Gezellig met de familie eten zit hier echt niet in.
18.15 aantafel met 10 personen. De jongen van de bediening stelde zich niet voor. We moesten vragen wat het speciale menu was. Toen ging hij een beetje in zichzelf brabbelen. We moesten vragen of het wat harder kon, omdat niemand hem verstond. Hij zei het zo : voorgerecht vis. hoofd vlees en dessert verrassing(zo ging het ongeveer)Diep triest!.Alle vragen over het menu ging hij weer terug naar de bar om het opnieuw te vragen. De jongen kwam de gerechten opnemen(schreef niks op) alles uit het hoofd) Dat gaat al niet goed, dachten we al. Ik werk al 15 jaar in restaurants en een tafel van 10 personen voor en hoofd schrijf ik altijd op.(Puur dat ik wil voorkomen dat ik een gerecht mis) Komt hij later terug. Computerbonnetje uit de printer is er niet uitgekomen(was een slechte smoes om te zeggen dat je de helft bent vergeten).
Om 19,45 kwamen de voorgerechten. Uitgehongerd na 4 mandjes stokbrood opgegeten te hebben. Er waren 2 vegetarische salades waar ze vis hadden in gedaan. Dus die konden terug. Excuses aangeboden paar minuten later 2 nieuwe salades vol met geitenkaas. Ja dat hadden we ook niet besteld. We wilden gewoon 2 vegetarische salades die op de kaartstonden. Weer terug. Ik heb gelijk maar gezegd dat ze het hoofdgerecht konden maken anders kwam het pas over 2 uur. We moesten continue vragen of we nog wat mochten drinken. Als we bijvoorbeeld iets vroegen moesten we het eerst 2 keer vragen bij de derde keer liep ik naar de bar om te vragen of het eraan kwam. Als hij nou naar ons toe kwam en zei dat het er aan kwam dan wisten we dat maar nu zei hij niks en ging hij andere dingen doen.
Dit is voor de derde keer dat de Sniep ons zwaar tegen viel. Het duurt elke keer zolang voor dat je je eten krijgt. En dan die smoesjes. Zeg gewoon dat er fouten zijn gemaakt. Bied je excuses aan klaar maar ga niet dingen lopen verzinnen die er niet zijn.
Roland Dorst (kleinzoon van C. Notenboom)

Geef zelf je mening over De Sniep

Maandagvan 10:00 tot 22:00